Trailer Pentru Tragi-Comedia THE COBBLER: ADAM SANDLER Este Un Cizmar Unic

Trailer Pentru Tragi-Comedia THE COBBLER: ADAM SANDLER Este Un Cizmar Unic

O maşină de cusut fermecată, îl ajută pe Adam Sandler să intre în pantofii altor persoane pentru a descoperii adevărata magie a vieţii, în primul trailer al filmului The Cobbler.

În filmul The Cobbler, Adam Sandler joacă rolul unui pantofar a cărui meserie a fost în familia lui de generaţii, dar care nu este fericit cu viaţa sa şi nici cu slujba pe care o are, dar care este sigur că poate realiza mai mult de atât. El descoperă o mașina de cusut foarte veche în subsolul pantofăriei lui, o maşină de cusut ce deţine puteri magice. Pantofii pe care el ai repara cu această maşină de cusut, dau purtătorului șansă de a trăi în corpul celui ce a deţinut pantofii. Regizorul Thomas McCarthy (The Station Agent, Win Win), a coordonat distribuţia filmului, iar momentan, filmul nu are o dată de lansare stabilită.

Adam Sandler în filmul The Cobbler

Filmul ce a fost proiectat pentru prima dată la Festivalul Internaţional De Film de la Toronto, a dezvăluit şi primul trailer, ce începe prin a ne arăta că The Cobbler, este cumva o comedie caldă, iar în fruntea distribuţiei stă Adam Sandler, care îşi bazează interpretarea pe punctul forte al filmului, drama specială a principalului personaj. Filmul îi oferă lui Adam Sandler, oportunitatea perfectă de a-şi expune farmecul duios și abnegația băiețeasca, ce ne poartă într-un voiaj de autodescoperire şi de învăţare a importanței familiei prin magia „de a merge pe jos o milă în pantofii altuia.” O călătorie care duce nu numai la schimbarea de sine, ci şi a lumii din jurul lui. Uneori, mersul pe jos în pantofii altuia, este singura cale de a descoperii cine sunt aceste persoane cu adevărat.

Teaser poster pentru filmul The Cobbler

Distribuţia filmului The Cobbler, mai conţine nume ca Cliff „Method Man” Smith, Ellen Barkin, Melonie Diaz, Dan Stevens, Fritz Weaver, Yul Vazquez, Steve Buscemi și Dustin Hoffman.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.