mad-max-fury-road-2015-trailer

MAD MAX: FURY ROAD Un Nou Trailer Exploziv Cu Acţiune Ce Trebuie Văzută

Trebuie să vezi noul mega-trailer al mult aşteptatei producţii Mad Max: Fury Road, a patra parte a francizei concepute de George Miller, ce descrie perfect nebunia filmului cu Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult şi tona de acţiune fantastică.

Chiar dacă cea de-a patra parte a francizei Mad Max, a ajuns cu greu la stadiul actual, întâmpinând tot felul de probleme: de la amânarea datei de lansare şi unele Cea de-a patra parte a francizei Mad Max a ajuns cu greu la stadiul actual, întâmpinând tot felul de probleme: de la amânarea datei de lansare şi unele probleme financiare, Fury Road, rămâne una din cele mai aşteptate producţii ale anului 2015. Pasiunea regizorului George Miller pentru cele trei filme originale, l-au determinat pe acesta să meargă mai departe cu proiectul Mad Max 4, iar fascinaţia pentru mitologia din lumea lui Max Rockatansky, s-a păstrat bine de-a lungul timpului, chiar dacă au trecut mai bine de 27 de ani de la Mad Max: Beyond Thunderdome (1985). Şi chiar atunci când mă gândeam că pentru mine Mad Max: Fury Road, este unul din cele mai aşteptate filme, tocmai ce a fost lansat un nou trailer. Urmărindu-l, am început să mă întreb cum naiba reuşeşte acest film să cucerească publicul. Este un sequel care pare să fie o continuare în termenii moderni ai cinematografiei, dar care păstrează efectele speciale practice alături de o tonă de acţiune inserată rapid, cu o doză bună de nebunie şi ciudățenie pură.

Hugh Keays-Byrne îl interpretează pe Immortan Joe în Mad Max: Fury Road
Tom Hardy îl interpretează pe Max Rockatansky în Mad Max: Fury Road
Charlize Theron este Imperator Furiosa în Mad Max: Fury Road

Bântuit de trecutul său turbulent, Mad Max crede că cel mai bun mod de a supraviețui, este să rătăcească singur. Cu toate acestea, el devine ataşat de un grup de oameni ce vor să treacă peste deşerticul ţinut căruia i se spune Wasteland. Filmul de acțiune post-apocaliptic, ne va purta în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei noastre, într-un peisaj deșertic unde toată lumea luptă nebuneşte pentru necesitățile vieții şi supravieţuire. În această lume de foc și sânge, există doi rebeli care ar putea fi în măsură  să restabilească ordinea. Unul e Max, un om de acțiune fără prea multe cuvinte, şi Imperator Furiosa, o femeie de acțiune ce crede cu adevărat că singura cale de a supraviețui, poate fi realizată dacă trece prin deșert în patria copilărie ei. Trebuie să recunosc, la fel ca şi primul trailer, şi acesta arată extraordinar de bine din punct de vedere vizual. Are parte de aceleaşi ingrediente faimoase: maşini ciudate, explozii de proporţii, curse mortale, lupte brutale şi foarte multă violenţă. Noul trailer Mad Max: Fury Road, confirmă faptul că acest film va fi absolut nebunesc, iar în timp ce peisajul distopic este umplut de o mulţime de vehicule periculoase și personaje foarte colorate, regizorul George Miller, descrie filmul ca pe o secvență de urmărire contra cronometru, o urmărire în viteză ce începe chiar de la startul filmului.

În afară de Tom Hardy, Charlize Theron şi Nicholas Hoult, în film mai joacă, Riley Keough, Zoe Kravitz, Courtney Eaton, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones și Abbey Lee Kershaw. Mad Max: Fury Road, va ajunge în cinematografe pe data de 15 Mai 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.