THE AVENGERS 2: AGE OF ULTRON Al Doilea Trailer Al Filmului Este Ambalat Cu Multă Acțiune

Marvel Studios a lansat al doilea trailer pentru continuarea epică extrem de anticipată The Avengers 2: Age Of Ultron, unul din cele mai aşteptate filme ale acestui an.

Al doilea trailer pentru continuarea epică The Avengers 2: Age Of Ultron, are multă acțiune

Va trebui să așteptați până în luna Mai pentru a vedea filmul complet, dar pentru fanii care nu mai au răbdare şi vor să vadă frânturi din continuarea deja celebrului hit Marvel, The Avengers, avem astăzi un trailer formidabil, ce completează perfect acţiunea lansată în primul trailer oficial pentru The Avengers: Age Of Ultron. Şi ca să ne stârnească şi mai mult, Marvel a lansat un trailer plin de acțiune, ce pune accentul pe acţiunile personajului negativ, Ultron, ce pare să-i controleze pe eroii noștri. Prin manipularea sa, Ultron, încearcă să stârnească o luptă reciprocă între personajele pozitive, o tactică ce pare să funcţioneze destul de bine. Dezbină şi cucereşte pare să fie motto-ul înfricoșător al lui Ultron, care decide că este mai bine să-i elimine pe Răzbunători, unu câte unu. Oare vor ajunge Răzbunătorii să-şi înfrângă diferenţele personale şi să îşi unească forţele împotriva armatei de roboţi a lui Ultron?!

Răzbunătorii dezbinaţi şi deprimaţi în The Avengers 2: Age oF UltronCaptain America, Thor, Black Widow şi Hawkeye în The Avengers: Age Of Ultron

Filmul The Avengers: Age Of Ultron, este regizat de Joss Whedon și produs de Kevin Feige, iar scenariul filmului se bazează în mare parte, pe cea mai populară serie de benzi desenate Marvel, intitulată The Avengers, ce a fost publicată pentru prima dată în anul 1963. Atunci când Tony Stark, încearcă să lanseze un program mai vechi de menținere a păcii, lucrurile o iau razna chiar şi pentru cei mai puternici eroi ai Pământului. Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete. Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, un robot în stare să evalueze pericolele teroriste, capabil să controleze armata de roboţi a lui Stark. Totuşi, Ultron, va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite, fiind aproape invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se porneşte împotriva populaţiei din New York şi împotriva Răzbunătorilor, supereroii ce sunt în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Totuşi, ei vor avea nevoie de resurse ieşite din comun şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor.

Poster The Avengers 2: Age Of Ultron

The Avengers: Age of Ultron, îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr. (Iron Man), alături de Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) și Mark Ruffalo în rolul inconfundabilului Hulk. Împreună cu Scarlett Johansson (Black Widow) și Jeremy Renner (Hawkeye), alături de Samuel L. Jackson (Nick Fury) și Cobie Smulders (Maria Hill), echipa Răzbunătorilor, trebuie să-l învingă pe James Spader, cel ce îl interpretează admirabil pe Ultron. În această aventură nouă, ei se confruntă cu două personaje misterioase şi puternice, Wanda Maximoff (Scarlet Witch), interpretată de Elizabeth Olsen și Pietro Maximoff (QuickSilver), interpretat de Aaron Taylor-Johnson, dar și cu un vechi prieten, ce apare într-o nouă formă: Paul Bettany în rolul Vision.
Pregătește-te pentru o aventură plină de acțiune, pentru că Răzbunătorii, se vor întoarce în The Avengers 2: Age Of Ultron, din 1 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.