GAME OF THRONES SEZONUL 5: Vezi Primul Trailer Oficial Şi O Galerie De Imagini Noi

Primul trailer pentru Sezonul 5 al serialului de succes Urzeala Tronurilor, dezvăluie cu acurateţe câteva surprize de proporţii, multe personaje noi controversate şi o schimbare majoră în lupta pentru Tronul De Fier.

Primul trailer oficial Urzeala Tronurilor Sezonul 5

Fanii care au ajuns la o proiecţie IMAX ieri, au fost surprinşi să vadă primul trailer pentru Sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor. Restul, ne vom mulțumi astăzi, cu vizionarea lui online. Vom vedea două minute de promo ambalat cu multe imagini din noul sezon, o grămadă de efecte vizuale masive, multă acțiune și foarte multe detalii mărunte despre fiecare personaj în parte. Evident, doar despre acele personaje ce au supraviețuit la sfârşitul Sezonului 4.  Din trailer, nu lipsesc nici unul din personajele principale ale poveştii, de la Cersei, care încă îl caută şi îl urăşte pe fratele ei, până la Daenerys şi Littlefinger, care o convinge pe Sansa să îşi răzbune familia. De asemenea, avem parte de primele imagini cu Sand Snakes, fiicele nelegitime ale lui Oberyn Martell, care în mod evident, vor răzbunare. În timp ce povestea lui Jamie, diferă puţin faţă de cea a omologului său din carte, călătoria sa la Dorne, confirmă acest lucru. Acesta schimbare ar putea fi un indiciu ce ar putea aduce în prim plan, puţin din back story-ul despre Cersei. Și desigur, fiind vorba despre Game Of Thrones, există o mulțime de secvenţe pline de sex și violență, de la frânturi rapide de imagini cu femei îmbrăcate sumar, mulţi Wildlings și Unsullied, dar și câteva bătălii unu la unu.

Varys (Conleth Hill) și Tyrion (Peter Dinklage) în Sezonul 5 Urzeala Tronurilor
Lena Headey (Cersei Lannister) şi Ian Beattie (Meryn Trant) în Sezonul 5 Urzeala Tronurilor
Carice Van Houten‬ în rolul Melisandre din Sezonul 5 Urzeala Tronurilor
Roose Bolton, Ramsay Bolton şi Walda Frey în Sezonul 5 Urzeala Tronurilor
Littlefinger o convinge pe Sansa să îşi răzbune familia
Brienne of TarthDaniel Portman în rolul Podrick Payne şi actriţa Gwendoline Christie în rolul Brienne of Tarth
Natalie Dormer în rolul lui Margaery Tyrell şi Lena Headey în rolul Cersei Lannister

Dar poate cele mai importante scene sunt cele dintre Varys și Tyrion. Acesta din urmă, se ascunde în spatele unei glugi și a unei bărbi stufoase, pentru a nu fi recunoscut.
-„Cele Șapte Regate au nevoie de un conducător iubit de milioane de oameni cu o armată puternică și un nume de familie respectat”, spune Varys.
Dialog ce sugerează vag următoarea schimbare mare în lupta pentru Tronul De Fier. Și ce e mai palpitant la noul sezon, este faptul că spectacolul continuă să de îndepărteze de materialul sursă scris de George R.R. Martin. Până şi cititorii care eu devorat cărţile ar trebui să aibă parte de câteva surprize interesante. Mai mult de atât, nu ar trebui să fim foarte surprinşi dacă de acum înainte vom intra pe un teritoriu neexplorat în întregime. Urzeala Tronurilor Sezonul 5, extinde povestea din cartea cu numărul patru, Festinul Ciorilor și puţin din Dansul Dragonilor, acţiune ce are loc, aproape simultan. Cartea cu numărul 6 ce face parte din saga Cântec De Gheață Şi Foc, alias The Winds Of Winter, încă nu a fost publicată și conform editorului lui George R.R. Martin, aceasta nu va fi gata nici în 2015.

Teaser Poster Game Of Thrones Season 5

Serialul Urzeala Tronurilor al celor de la HBO, a reuşit să strângă exact 19 nominalizări la Premiile Grammy în 2014 şi ne aşteptăm să câştige şi mai multe în acest an. În timp ce mai aşteptăm şi alte materiale promoţionale, vă anunţăm că Urzeala Tronurilor că avea premiera pe HBO-USA în data de 12 Aprilie, ceea ce înseamnă că la HBO România, primul episod al Sezonului 5, va putea fi vizionat a doua zi: 13 Aprilie 2015.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.