Prima Imagine Oficială Cu JASON MOMOA În Armura Super-Eroului AQUAMAN

Jason Momoa apare ameninţător în prima imagine oficială ce prezintă armura personajului DC Comics, Aquaman, ce va apărea în filmul Batman v Superman: Dawn of Justice.

Prima imagine oficială cu Aquaman (Jason Momoa)

Ei bine, știm că actorul Jason Momoa îşi va face debutul în filmul lui Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice, în rolul unui super-erou mai puţin mediatizat. Iată că astăzi avem prima imagine a personajului Aquaman, dezvăluită chiar de regizor.
Dupa ce a dezvăluit prima imagine cu Wonder Woman, regizorul Zack Snyder, a fost liniștit pe platformele de social media în ultimele luni, dar a revenit în forţă cu o mare dezvăluire, ieri seară.
El a dezvăluit prima imagine cu actorul Jason Momoa în armura personajului DC, Aquaman.
Indiferent dacă tag-line-ul de pe imagine, se referă la ceva ce se poate întâmpla doar într-un film de sine stătător Aquaman, în Batman v Superman, sau poate chiar într-un viitor film Justice League, va trebui să așteptăm să vedem despre ce este vorba.
Totuşi în principiu, credem că „Unite The Seven” se referă la uniunea celor şapte mări, despre care se vorbeşte în cărţile de benzi desenate, Aquaman.

Jason Momoa este Aquaman în Batman V Superman: Dawn Of Justice

Jason Momoa va apărea într-un film de sine stătător Aquaman şi cel mai probabil, este posibil să apară mai întâi ca Aquaman, în Batman v Superman: Dawn of Justice, film ce ajunge în cinematografe prin luna Martie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.