JACK SPARROW Caută Tridentul lui Poseidon În PIRATES OF THE CARIBBEAN 5

Disney a lansat un comunicat de presă ce dezvăluie povestea oficială a filmului Pirates Of The Caribbean 5 şi care ne anunţă că au început filmările.

Jack Sparrow (Johnny Depp), va cauta tridentul lui Poseidon în filmul Pirates Of The Caribbean 5

A fost nevoie de mulţi ani de aşteptări şi chiar mai mulţi ani de speculaţii, dar iată că mega-aşteptata producţie Disney, Piraţii Din Caraibe 5, a început filmările şi este într-un final în producție. Cum era de așteptat, titlul filmului este Dead Men Tell No Tells și este regizat de cineaşti Espen Sandberg şi Joachim Rønning. Aproape toată distribuţia viitorului film a fost deja anunțat, dar primul sinopsis oficial al filmului, a fost dezvăluit de abia acum. Evident, Johnny Depp revine la rolul său iconic, căpitanul Jack Sparrow, unul dintre cele mai iubite personaje din istoria Disney, iar recent s-au alăturat distribuţiei şi câştigătorul premiului Oscar, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites și Golshifteh Farahani. Reîntregirea distribuţiei va fi completată de premiatul cu Oscar, Geoffrey Rush în rolul lui Barbossa, Kevin R. McNally ca şi Joshamee Gibbs și Stephen Graham ca Scrum.

Barbossa şi Jack Sparrow vor reveni în Piraţii Din Caraibe 5

Producția a început deja în Australia, pentru cea de-a cincea intrare în franciza blockbuster, inspirată de clasicul parc tematic Disney, franciză care a cules 3.7 miliarde de dolari la nivel mondial. Piraţii Din Caraibe 5, se va filma în întregime în Studioul Village Roadshow și în diferite locații din Queensland, Australia. Scenariul filmului îi aparţine lui Jeff Nathanson (Catch Me If You Can, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull), iar sinopsisul oficial al filmului spune cam aşa:
„Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow, este lovit şi mai puternic de valul neşansei atunci când piraţii fantomă, conduşi de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare, inclusiv pe el. Singura speranţă de supraviețuire a Căpitanului Jack este găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor”.

Poster Piraţii Din Caraibe 5

Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales se lansează în România pe 7 iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.