Trailerul Pe Care Îl Aşteptai: GAME OF THRONES SEZONUL 5 Zeii Vor Dreptate

Plin de acţiune, multe bătălii şi evident, mult sânge, noul trailer extins pentru Sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor, este exact ceea ce aşteptau fanii.

Noul trailer pentru Game Of Thrones Sezonul 5, este plin de acţiune, multe bătălii şi evident, mult sânge.

Preview-urile precedente pentru Urzeala Tronurilor: Sezonul 5, au prezentat într-o mică măsură combinaţia de evenimente interesante ce ne aşteaptă, mici frânturi din ceea ce se va întâmpla în viitorul sezon al serialului celor de la HBO. Dar, iată că noul trailer, este plin de acţiune, multe bătălii şi evident, mult sânge. Ăsta este de fapt trailerul Game Of Thrones pe care îl așteptam cu toţii. Așa cum am mai precizat şi anterior, Sezonul 5 va fi punctul în care subiectul principal al serialului tv și cel din cărțile lui Martin, se vor despărţii complet. Cei de la HBO, pregătesc pentru toată lumea, indiferent că au citit seria de cărţi, sau nu, o surpriză. În plus față de acțiune, acest trailer, intră subtil în principala temă a următorului sezon, temă ce include şi planul lui Daenerys de a opri bunul mers al lucrurilor din Westeros, ideile lui Stannis și nevoia lui Jon de a câștiga bătălia cu Wildlings.

Sand Snakes, fiicele nelegitime ale lui Oberyn MartellTormund Giantsbane în Sezonul 5 Game Of Thrones
Kill The Masters
Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

Sezonul 5, va stârni curiozitatea multora despre desfăşurarea evenimentelor, ba chiar mai mult decât atât, nu ar trebui nimeni să fie surprins, dacă de acum înainte vom intra pe un teritoriu neexplorat. Urzeala Tronurilor Sezonul 5, extinde povestea din cartea cu numărul patru, Festinul Ciorilor și foarte puţin din Dansul Dragonilor, acţiune ce are loc aproape simultan. Cartea cu numărul 6, ce face parte din saga Cântec De Gheață Şi Foc, alias The Winds Of Winter, încă nu a fost publicată. Conform editorului oficial al autorului George R.R. Martin, aceasta nu va fi gata nici în 2015. Serialul Urzeala Tronurilor al celor de la HBO, a reuşit să strângă 19 nominalizări la Premiile Grammy din 2014 şi ne aşteptăm să câştige şi mai multe în acest an.

Poster Sezonul 5 Urzeala Tronurilor

Urzeala Tronurilor că avea premiera în SUA pe data de 12 Aprilie, ceea ce înseamnă că la HBO România, primul episod al Sezonului 5, va putea fi vizionat a doua zi: 13 Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.