Primul Trailer MISSION IMPOSSIBLE 5 – ROGUE NATION: Tom Cruise La Un Alt Nivel De Acţiune

Neobositul Tom Cruise, duce acţiunea la un alt nivel în primul trailer pentru sequel-ul Mission Impossible 5: Rogue Nation, alături de o protagonistă feminină a cărei pricepere se ridică la standardele francizei.

Tom Cruise ridică ştacheta acţiunii la un alt nivel în Mission Impossible 5: Rogue Nation

Detalii despre nouă provocare a super-agentului ce lucrează pentru o organizaţie secretă, erau aproape inexistente până acum, dar iată că o surpriză vine să completeze entuziasmul nostru pentru Mission Impossible 5: primul teaser trailer ce dezvăluie puţin din complotul producţie şi entitatea antagonistă din sequel: Sindicatul, o periculoasă organizaţie internaţională, ce luptă pentru anihilarea organizaţie secrete din care fac pate agenţii noştri. Unul din primele lucruri pe care le veți observa, este faptul că Mission Impossible 5 a primit un titlu oficial: Rogue Nation. Iar dacă credem că Ghost Protocol a ridicat mult ştacheta francizei, regizorul Christopher McQuarrie, demonstrează că încă nu am văzut nimic. Acțiunea arată foarte bine, iar personajele îndrăgite revin cu o cantitate considerabilă de timp pe ecran. Iar dacă în Mission: Impossible Ghost Protocol, am văzut cum Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, escaladează cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa din Dubai – regizorul McQuarrie, a fost conştient că va fi nevoit să meargă chiar mai departe cu acest film:
-„Știam că orice scenă va fi comparată cu cea în care Tom (Cruise) escaladează Burj Khalifa. Şi nu putem aștepta ca cineva să construiască o clădire mai înaltă. A trebuit să scornim o scenă şi mai spectaculoasă.”
a declarat regizorul filmului.

Tom Cruise, Jeremy Renner şi Ving Rhames în Mission: Impossible 5 Rogue Nation
Tom Cruise şi nou venită Rebecca Ferguson în Mission: Impossible Rogue Nation
Tom Cruise pe aripa unui Airbus A400 în Mission: Impossible Rogue Nation

Şi, credeţi sau nu, Tom Cruise va face o plimbare de-a lungul aripei unui Airbus A400, același avion pe care îl veţi vedea în trailer şi poster. Fiind vorba aici de Tom Cruise şi de al cincilea capitol al unor Misiuni Imposibile cu cifră octanică ridicată, evident că situația devine mai intensă. Iar primul trailer ce este lansat astăzi, arăta ascensiunea acţiunii din Rogue Nation, la un cu totul alt nivel.
-„Ăsta sunt eu tot timpul. Am fost în picioare chiar pe pneurile avionului când am aterizat”, spune cu mândrie Tom Cruise.
Cascadoria rară din trailer, prezintă cât de competitiv este de fiecare dată Tom Cruise, şi cum trebuie să se depășească pe el însuşi pentru a menţine franciza ce a avut încasări de peste 2 miliarde dolari în întreaga lume. Franciza Mission: Impossible și actorul Tom Cruise au produs imagini iconice de acțiune, începând de la primul film al seriei, care a început acum aproape 20 de ani.

Primul poster pentru Mission: Impossible 5 Rogue Nation

Noua poveste îl găseşte pe Ethan Hunt într-o postură destul de dificilă, atunci când echipa de agenţi află că structura lor a fost desființată de birocrații de la Washington, decizie susţinută chiar de șeful CIA, interpretat de Alec Baldwin. Cu toate acesta, Hunt, reuşeşte să strângă din nou echipa, iar alături de Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames și nou venită Rebecca Ferguson, să lupte împotriva forței din umbră cunoscută sub numele de „Sindicatul” și liderul evaziv al acesteia, interpretat de Sean Harris. Mission: Impossible 5 ajunge în cinematografele IMAX și cele tradiționale pe 31 Iulie.


3 comentarii

  1. E foarte competitiv omul şi la 52 de ani, chiar se ţine foarte bine. Ceea ce stârneşte interesul publicului larg, este faptul că îşi face singur cascadoriile. Chiar şi asta cu Airbus-ul din trailerul asta. Click AICI să vezi imaginea de la filmări.

  2. Tom Cruise la varsta lui inca se tine bine de tot. Parca facea roluri mai linistite cand era mai tanar. Oricum arata bine filmul. sper sa fie ceva de el inafara de multe efecte speciale!

    1. Pai ar fi culmea sa fie Mission Impossible fara efecte speciale, nu? Cred ca seria asta de filme se bazeaza pe un scenariu bun 50% si 50% pe efecte speciale sau cascadorii iesite din comun. Asta nu se abate de la regula. Sa vedem cat de bun o sa fie scenariul. Ultimul, in afara de faptul ca NU a avut un personaj negativ convingator, a fost bestial.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.