Trailer Final AVENGERS: AGE OF ULTRON: Cea Mai Tare Echipă De Super-Eroi Salvează Omenirea

În al treilea trailer pentru mult aşteptatul sequel Avengers: Age Of Ultron, Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow şi Hawkeye trebuie să-l învingă pe admirabilul Ultron.

Este greu de crezut că am ajuns doar la două luni distanţă de premiera mega-hitului Avengers: Age Of Ultron. La felul cum se consolidează ucrurile pentru cei de la Marvel, suntem mai mult decât siguri că vor urma şi alte surprize magnifice. Totuşi, suntem recunoscători să vedem că principalul twist al complotului, este încă ținut în mare parte secret de noile trailere, iar în loc de a dezvălui detalii despre povestea din Age Of Ultron, cei de la Marvel, ne atacă cu acțiune la superlativ şi vocea profundă a lui James Spader. Iar dacă ați crezut că The Avengers a fost un mega-film, acest nou trailer arată că Joss Whedon a reuşit să ridice ştacheta mai sus și în această continuare, ce pare a fi mult mai masivă decăt primul film. Și în conformitate cu declaraţiile sale anterioare, vom vedea mult mai multe scene, în care întrega echipă a Răzbunătorilor va lucra împreună. Şi trebuie să recunoaşteţi, scena din trailer în care întrega echipă atacă o forță necunoscută, arată destul de intens. În acelaşi timp este distractiv să-i vedem discutând despre soarta lor iminentă.

Răzbunătorii, se vor întoarce în Avengers 2: Age Of Ultron, din 1 Mai
Răzbunătorii, se vor întoarce în Avengers 2: Age Of Ultron, din 1 Mai
Răzbunătorii, se vor întoarce în Avengers 2: Age Of Ultron, din 1 Mai
Ultron (James Spader) în Avengers: Age Of Ultron
Mark Ruffalo (Hulk) şi Scarlett Johansson (Black Widow) în Avengers: Age Of Ultron

Ne întrebăm totuşi, există ceva romantism între Hulk și Black Widow?! Scenariul filmului se bazează în mare parte pe cea mai populară serie de benzi desenate Marvel, intitulată The Avengers, ce a fost publicată pentru prima dată în anul 1963. Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete. Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, un robot în stare să evalueze pericolele teroriste, capabil să controleze armata de roboţi a lui Stark. Dotat cu puteri nebănuite, fiind aproape invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se porneşte împotriva populaţiei din New York şi împotriva Răzbunătorilor, supereroii ce sunt în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Totuşi, ei vor avea nevoie de resurse ieşite din comun şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor.

Poster Final Avengers: Age Of Ultron

Avengers: Age of Ultron, îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr., care revine la personajul Iron Man, alături de Chris Evans ca şi Captain America, Chris Hemsworth ca Thor și Mark Ruffalo în rolul inconfundabilului Hulk. Împreună cu Scarlett Johansson (Black Widow) și Jeremy Renner (Hawkeye), alături de Samuel L. Jackson (Nick Fury) și Cobie Smulders (Agentul Maria Hill), echipa Răzbunătorilor, trebuie să-l învingă pe Ultron, interpretat admirabil de James Spader.
Pregătește-te pentru o aventură plină de acțiune, pentru că Răzbunătorii, se vor întoarce în Avengers 2: Age Of Ultron, din 1 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.