tdfn_ro_regatul_de_gheata_2_frozen_2

Disney Anunţă Oficial Animaţia REGATUL DE GHEAŢĂ 2 (FROZEN 2)

Ana, Kristoff, Sven, Olaf  şi Crăiasa Zăpezii Elsa, se vor întoarce oficial să încânte audienţa cu o nouă poveste magică în continuarea Frozen 2.

După ce tânăra visătoare Anna, a pornit în aventura vieţii ei, şi a salvat regatul de la îngheţul veşnic, iată că va reveni în cinematografe cu o nouă aventură animată, pentru că cei de la Disney ne oferă oficial o nouă surpriză anunţând că deja se lucrează la o continuare pentru Frozen 2. Cine s-ar fi gândit că animaţia Frozen, va avea parte de o continuare. După succesul mondial al animaţiei Regatul De Gheaţă, cei de la Disney, au reacţionat în singurul mod în care puteau să reacţioneze: au anunţat oficial un film scurt ce se intitulează Frozen Fever şi de curând, ne-au anunţat faptul că deja se lucrează la continuarea filmului animat Frozen. Iar dacă ați visat la o continuare magnifică pentru animaţia Regatul De Gheaţă, nu trebuie să disperaţi, căci regizorii Chris Buck și Jennifer Lee vor reveni la cârma sequel-ului. Deocamdată nu se ştiu prea multe despre povestea din Frozen 2, dar, cei de la Disney au confirmat că actorul Josh Gad va reveni în rolul de Olaf. Informaţia  a fost anunțată la Reuniunea Anuală a Acționarilor Disney, de către Bob Iger, Preşedinte şi Şeful Executiv și actorul Josh Gad:
-„Ne-am bucurat atât de mult când am realizat filmul scurt Frozen Fever, încât ne-am gândit că ar fi interesant dacă am face şi o continuare pentru această minunată poveste.” a spus John Lasseter.
-„Suntem atât de încântati de asta.”Olaf se bucură de primăvară în animaţia Frozen FeverOlaf la ziua de naştere a lui Anna în animaţia Frozen FeverElsa încearcă să-i organizeze ziua de naştere a lui Anna în animaţia Frozen FeverAnna şi Elsa în animaţia Frozen FeverAnna şi Elsa în animaţia Frozen FeverDeocamdată, nu se ştie când va începe producția şi nici când va fi lansat în cinematografe Frozen 2. Dar în cazul în care Disney va încearcă să trateze această proprietate cu grijă şi nu se va grăbi să scoată pe piaţă rapid un sequel, cu siguranţă Frozen va deveni o franciză profitabilă, probabil exact aşa cum cei de la Pixar au făcut cu filmele Toy Story.
Dar, între timp nu întârziaţi la filmul Cinderella. Înaintea lui se proiectează scurtmetrajul Frozen Fever, unde se vor întâmpla lucruri interesante. Sau îl puteţi vedea online la partenerii noştri de la Magia Cinema Online, cu un click AICI.

Elsa în animaţia Frozen Fever

Elsa, Regină din Arendelle, cea care a adus de una singură iarna eternă care a acoperit un sat întreg în zăpadă şi gheaţă şi cu o fluturare a mâinii, a creat un om de zăpadă magic care adoră distracţia în căldura soarelui şi care se poate bucura de acest lucru atunci când Elsa are grijă prin magia ei să-l menţină rece, iar marele palat pe care l-a construit de una singură se poate mândri cu o scară de gheaţă şi un candelabru impunător, unic, se întreabă dacă poate să organizeze o petrece? Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată şi pentru a face uitate zilele în care cele două au fost despărţite de uşile închise. Elsa este hotărâtă să-i ofere Annei o petrecere grandioasă, aşa cum n-au avut atunci când erau mici şi erau izolate de lume. Elsa le cere ajutorul lui Kristoff, Sven şi Olaf – toţi cei care ţin la Anna.

Teser Poster Frozen 2

Iar la final, vedem felul în care actriţa Kristen Bell (Anna), a confirmat animaţia Frozen 2, în cel mai tare mod posibil:Actriţa Kristen Bell confirmă animaţia Frozen 2

15 comentarii

  1. Suntem in data de 13-01-2016 si inca nu a aparut pe niciun site cine stie sau la vizonat pe un site sa imi dea si mie link-ul

    Multumesc

  2. wooow Frozen 2, cine si-ar fi imaginat ca personajele vor deveni atat de iubite.
    Frozen Fever este magic, dar nu stralucit 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.