GAME OF THRONES SEZONUL 5: Vezi Primul Poster Şi Două Clipuri Noi

Noul poster şi noile clipuri din Urzeala Tronurilor Sezonul 5, ne tachinează cu confruntarea dintre Jon Snow şi Mance Rayder, gândurile lui Brienne De Tarth şi întâlnirea lui Tyrion Lannister cu Daenerys.

Vezi noul poster şi noile clipuri din Urzeala Tronurilor Sezonul 5

Cei de la HBO, s-au gândit să ne mai tachineze puţin cu ceva material promoţional sub forma unui poster pentru Sezonul 5 al popularului serial Urzeala Tronurilor, împreună cu două noi clipuri. Posterul este izbitor, deoarece îl are în prim plan pe Tyrion Lannister (Peter Dinklage), în picioare pe prova unei nave, cu ochii în sus la unul din dragoni lui Daenerys. Iar cele două clipuri sunt formidabile, pentru că unul indică un conflict de conversație, în timp ce celălalt marchează întoarcerea unui caracter preferat de către fani, Brienne De Tarth (Gwendoline Christie). Înainte de a fi prea încântat de noua imagine cu Drogon, consideră că imaginea dragonului de aici, pare să împrumute o imagine din sezonul 4. Totuși, intrigantă este apariţia sa în faţa lui Tyrion. Acest lucru sugerează că s-ar putea să vedem în acest sezon, o întâlnire între Tyrion și Daenerys, o întâlnire ce ar putea să-i surprindă chiar şi pe cei ce au citit deja seria de romane.

Daenerys Targaryen în Sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor
Cersei Lannister şi fiul ei Tommen Baratheon
Missandei şi Grey Worm în Sezonul 5
Sand Snakes - Una din fiicele nelegitime ale lui Oberyn Martell

Nu vom dezvălui prea multe detalii, mai ales că suntem pe punctul de a ne desprinde de firul narativ al seriei de cărţi şi tot ce vom vedea de acum încolo, va fi o surpriză, atât pentru cei ce au terminat de citi povestea, cât şi pentru cei care doresc să păstreze ritmul propriu cu serialul de televiziune. Oricum ar fi, Sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor, va stârni cu siguranţă curiozitatea tuturor despre cum se vor desfăşura evenimentele în acest nou sezon. Mai mult de atât, nu ar trebui să fim foarte surprinşi dacă de acum înainte vom intra pe un teritoriu neexplorat în întregime. Urzeala Tronurilor Sezonul 5, extinde povestea din cartea cu numărul patru, Festinul Ciorilor și puţin din Dansul Dragonilor, acţiune ce are loc, aproape simultan. Cartea cu numărul 6 ce face parte din saga Cântec De Gheață Şi Foc, alias The Winds Of Winter, încă nu a fost publicată și conform editorului lui George R.R. Martin, aceasta nu va fi gata nici în 2015. Serialul Urzeala Tronurilor al celor de la HBO, a reuşit să strângă exact 19 nominalizări la Premiile Grammy în 2014 şi ne aşteptăm să câştige şi mai multe în acest an.

Game Of Thrones Season 5 Poster

Urzeala Tronurilor că avea premiera pe HBO-USA în data de 12 Aprilie, ceea ce înseamnă că la HBO România, primul episod al Sezonului 5, va putea fi vizionat a doua zi: 13 Aprilie 2015.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.