JEFF GOLDBLUM Revine În INDEPENDENCE DAY 2 Şi LIAM HEMSWORTH Se Alătură Distribuţiei

Sequel-ul Ziua Independenței 2 şi-a completat oficial distribuţia cu actorii Jeff Goldblum, Liam Hemsworth şi Jessie Usher, cel care va juca rolul fiului caracterului lui Will Smith, din filmul original din 1996.

Jeff Goldblum, Liam Hemsworth şi Jessie Usher vor juca în Independence Day 2

Desigur, complotul continuării filmului Ziua Independenţei, se învârte în jurul unei invazii extraterestre și efortul populaţie de a contracara acest lucru. Deși noua achiziţie a distribuţiei, Jessie Usher, va juca rolul fiului personajului lui Will Smith, acesta din urmă, a refuzat anterior revenirea sa în rolul ccăpitanului Steven Hiller, aşa că nu se ştie deocamdată dacă actorul va apărea în acest sequel. Distribuirea lui Usher într-unul din rolurile principale, vine la mai mult de un an de zvonuri despre cine va juca în această continuare anticipată, continuare la care regizorul Roland Emmerich şi partenerul său Dean Devlin, lucrează de ceva vreme. Michael B. Jordan a fost iniţial dorit pentru un rol major în film, iar Liam Hemsworth se zvonea că este în negocieri finale pentru a se alătura distribuţiei în rolul ginerelui președintelui interpretat de Bill Pullman. Acum că avem confirmarea oficială chiar de la regizorul Roland Emmerich, nu încape nici o îndoială că alături de Jeff Goldblum şi Chris Hemsworth, va reveni şi Bill Pullman.

Will Smith şi Jeff Goldblum în Independence Day (1996)

Cu o dată de lansare stabilită pe 24 Iunie 2016, Independence Day 2, se prefigurează a fi unul din cele mai aşteptate filme de anul viitor, iar la felul cum lucrurile evoluează momentan, ne imaginăm că urmează mai multe anunțuri despre distribuţie, în următoarele săptămâni. Detaliile despre povestea oficială a filmului, sunt oarecum necunoscute în acest moment, dar regizorul Roland Emmerich, a vorbit destul de sincer despre planurile sale, declarând că povestea din Ziua Independenței 2, va readuce înapoi aceeaşi extratereștrii, care se vor întoarce pentru represalii și care datorită călătoriilor interstelare prin găurile negre, vor ajunge înapoi pe pământ la câteva săptămâni după evenimentele din primul film, timp în care pe Pământ ar fi trecut doar 20 sau 25 de ani. Fie că această poveste rămâne în film sau nu, cu siguranţă vom vedea un film masiv, cu multe distrugeri în masă, exact aşa cum arată majoritatea filmelor de succes realizate de mâinile lui Roland Emmerich.

Poster Independence Day (1996)

Probabil ar fi bine să vă reamintesc că Roland Emmerich, este momentan super ocupat, el având în calendarul de lucru, pe lângă acest super-aşteptat sequel şi un reboot al francizei Stargate, care se anunţă a fi mai mult decât interesant.
Iată mai jos şi anunţul oficial lansat de regizorul Roland Emmerich, pe pagina sa de Facebook.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.