Spot Nou JURASSIC WORLD: Fă Cunoştinţă Cu Noua Atracţie Fioroasă A Parcului

Un nou dinozaur hibrid, se dezlănţuie şi face ravagii în noul spot tv pentru mega-producţia Jurassic World.

Indominus Rex este noua atracţie fioroasă a parcului din continuarea Jurassic World

Ştim cu toţii că Steven Spielberg se întoarce să producă extrem de anticipata continuare Jurassic World. Ceea ce nu ştiaţi este faptul că Indominus Rex, este numele noului dinozaur creat special pentru cea de-a patra parte a seriei Jurassic Park, iar noul spot TV, tratează ferocitatea acestuia dar şi eficienţa cu care acesta îşi lichidează prada. Nu suntem încă sigur că acest nou dinozaur hibrid va fi principalul factor de risc din Jurassic Park, dar cu siguranţă este unul din principalele motive pentru care ar trebui să mergem să vedem filmul. Mai ales că producătorii filmului declară pe site-ul oficial al peliculei, că Indominus Rex îl va întrece pe fostul star al parcului T-Rex, în agresivitate şi isteţime. Din informaţiile postate recent, numele său înseamnă „de neîmblânzit”, iar lungimea sa ajunge la 12 metri.

Indominus Rex: noua atracţie fioroasă a parcului jurassic
O grămadă de creaturi noi în continuarea Jurassic World
Vechi cunoştinţe din Jurassic Park

Oricum, suntem siguri că noua atracţie a parcului, se va transforma la un moment dat, într-o ameninţare cumplită, ce-i va forţa pe îngrijitori să evacueze parcul. Iar faptul că Indominus Rex este un dinozaur hibrid, va duce cu siguranţă la câteva întorsături neaşteptate. Filmul ce va readuce din nou la viaţă conceptul creat de Steven Spielberg în filmul său Jurassic Park din 1993, arată chiar mai bine decât ne aşteptam, iar faptul că conţine o grămadă de dinozauri noi şi fărâme din coloana sonoră originală compusă de legendarul John Williams, nici că nu puteau să ne încânte mai mult de atât.

Poster Jurassic World

În Jurassic World joacă Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins, Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Jake Johnson, Omar Sy şi Judy Greer.
Filmul va ajunge în cinematografe pe 12 Iunie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.