Trailer Nou Pentru Comedia GET HARD: Will Ferrell Şi Kevin Hart Dezlănţuie Ofensiva Limbajului Vulgar

Campionii comediei Kevin Hart şi Will Ferrell, dezlănţuie armada verbală a limbajului vulgar în noul trailer cu limită de vârstă pentru super-comedia Get Hard.

Limbajul vulgar este principala temă în noul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Get Hard.

Acesta lună aduce în cinematografe colaborarea feroce a campionilor comediei Will Ferrell și Kevin Hart în nebunia cinematografică intitulată Get Hard, ce spune povestea unui manager de fond condamnat pentru delapidare ce are la dispoziţie o lună pentru a se pregăti intens de închisoare federală din San Quentin și apelează la personajul lui Kevin Hart pentru a-l ajută-l să se pregătească. Astăzi, un nou trailer cu limită de varsta vine în ajutorul filmului şi ne pregăteşte pentru ofensiva de glume vulgare şi momentele penibile ce te vor face să râzi cu gura până la urechi.
Comedia ce marchează debutul regizoral al scenaristului unor filme ca Tropic Thunder și Men În Black 3, Etan Cohen, îl are în distribuţie pe Will Ferrell, în rolul milionarului James King, un investitor foarte bogat ce apelează la unul din angajaţii săi – interpretat de Kevin Hart – un tip simplu ce se ocupă de întreţinerea maşinilor deţinute de acesta.

Alison Brie în comedia Get Hard
Kevin Hart şi Will Farrell în comedia Get Hard
Kevin Hart şi Will Farrell în comedia Get Hard

Când managerul unor fonduri de investiţii, milionarul James King, este acuzat de fraudă și condamnat de la 30 de zile de domiciliu forţat, el apelează la unul din angajaţii săi de culoare, pentru a-l pregăti pentru viața din spatele gratiilor.
Dar, în ciuda ipotezei pe care James şi-o creează despre situaţie și despre angajatul său, Darnell (Kevin Hart), este proprietarul unei mici afaceri şi un tip ce lucrează din greu ca să îşi câştige existenţa. Este un angajat de culoare ce respectă legea şi un familist convins ce nu a primit în viaţa lui o amendă de parcare. Împreună, cei doi fac tot ce este nevoie pentru ca milionarul James, să nu ajungă la închisoare, iar pe parcursul acestui demers, cei doi descoperă modul greşit în care se judecă reciproc.

Poster Get Hard

În film mai joacă Tip „T.I.” Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson.
Comedia Get Hard, ajunge în cinematografe pe 27 Martie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.