terminator-genisys-trailer

Al Doilea Trailer TERMINATOR: GENISYS Dezvăluie Mai Multă Acţiune Şi O Surpriză Interesantă

Două versiuni ale lui Arnold Schwarzenegger şi un nou T-100, luptă pentru supravieţuirea lui Sarah Connor în noul trailer Terminator: Genisys.

Roboți care fac călătorii în timp și luptătorii din rezistență par a fi principalul obiectiv al noului trailer pentru semi-continuarea Terminator Genisys. Emilia Clarke joacă rolul lui Sarah Connor, iar Jason Clarke este fiul ei, John Connor. Jai Courtney este plasat aici într-unul din rolurile cheie ale filmului, adică Kyle Reese, cel ce se întoarce înapoi în timp şi devine, inevitabil, tatăl lui John Connor, viitorul lider al rezistenţei împotriva maşinilor ce au preluat controlul lumii cunoscute de noi. Povestea pare să aiba aceleaşi evenimente cu care suntem obişnuiţi într-un film Terminator: o maşină sofisticată este trimisă înapoi în timp cu scopul de a o ucide pe Sarah Connor (Emilia Clarke), astfel încât fiul ei John Connor (Jason Clarke), să nu se nască. Evident unul din soldații lui John, Kyle Reese (Jai Courtney), se oferă voluntar pentru a se întoarce şi el înapoi în timp, pentru a o proteja pe Sarah Connor, de terminatorul trimis să o ucidă. Eşti oarecum confuz?! Nu e nici o problemă. Poate ar fi bine să re-vezi filmul Terminator 2: Ziua Judecăţii din 1991, pentru a înţelege despre ce este vorba în Terminator: Genisys.

Arnold Schwarzenegger în Terminator: Genisys
Arnold Schwarzenegger în Terminator: Genisys
Jason Clarke este John Connor în Terminator: Genisys
John Connor şi Kyle Reese luptă cot la cot în Terminator: Genisys
Viitorul nu arată prea bine în Terminator: Genisys

Asta pentru că noul film al francizei, pare să adopte acelaşi complot, poate cu mici modificări, ce au fost deja dezvăluite în materialele promoţionale de până acum. Trailerul nou nu face mare dreptate poveştii din Genisys şi aduce în prim plan aceeaşi idee pe care a lansat-o ultimul material promoţional al filmului. Adică pe scurt, e cam aceeaşi poveste din Terminator 2, doar că de data aceasta, avem parte de alt final, poate puţin mai confuz. Surpriza: personajul lui Arnold Schwarzenegger, un terminator mai în vârstă, ce este reprogramat să o protejeze pe Sarah Connor, un terminator învechit ce va da piept cu versiunea lui mai tânără, trimisă în aceeaşi linie temporală. Dar, dacă până acum ştiam că în acest sequel un Terminator învechit (Arnold Schwarzenegger) o protejează pe Sarah și a făcut asta de când ea era un copil, noul trailer arată că ameninţarea nu este doar un alt Terminator format din metal-lichid. Amenințarea reală este însuşi John Connor și mai exact versiunea sa mecanizată. Trailerul face clar referire la acest lucru, o chestiune prin care mașinile din viitor, nu încearcă neapărat să înveţe cum să îşi schimbe forma, ci mai degrabă modalităţi diferite de a opri naşterea liderului viitoarei rezistenţe.

Poster Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, JK Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith, Courtney B. Vance și Byung Hun-Lee, vor aduce din nou în cinematografe personajele francizei.

Filmul Terminator: Genisys, ajunge în cinematografele 3D şi cele normale, din 1 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.