Trailerul BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE Ne Tachinează Cu Înfruntarea Supereroilor

DC Comics şi Warner Bros., lansează primul trailer complet pentru evenimentul cinematografic Batman V Superman: Dawn Of Justice, rampa de lansare a viitorului film Justice League.

Înfruntarea supereroilor din trailerul complet Batman V Superman: Dawn Of Justice

Anul viitor, va ajunge în cinematografe, una din continuările controversatului film Man Of Steel, un fel de reboot al vârstnicei francize ce a încântat publicul larg de-a lungul timpului, cu câteva exemplare de excepţie a faimosului ‘S’ din pieptul lui Superman. Ecranizarea versiunii mai moderne a lui Superman, i-a fost încredinţată regizorului Zack Snyder, iar conceptul original de a readuce în atenţia fanilor povestea arhicunoscută a Omului De Oţel, a făcut valuri în rândul fanilor, încă de la apariţia sa. Continuarea filmului Man Of Steel, se numeşte Batman V Superman: Dawn Of Justice şi este încercarea, oarecum disperată, a celor de la Warner Bos şi DC Comics, de a contracara imensul succes al celor de la Marvel, ce au făcut din franciza The Avengers, una din cea mai profitabilă francize din ultima vreme. Batman V Superman: Dawn Of Justice, este probabil, prefaţa unei poveşti ce cuprinde mai mulţi super eroi din universul DC, poveste ce se va concretiza în câteva filme de sine stătătoare pentru super eroi ca Aquaman, Wonder Woman şi cine ştie, poate Green Lantern. Toate aceste poveşti, vor avea punctul culminant în filmul deja programat pentru producţie: Justice League.

Batman V Superman: Dawn Of Justice
Batman V Superman: Dawn Of Justice
Trailer Batman V Superman: Dawn Of Justice
Trailer Batman V Superman: Dawn Of Justice
Trailer Batman V Superman: Dawn Of Justice
Ben Affleck este Batman în producţia Batman V Superman: Dawn Of Justice
Confruntare
Armura ''Anti-Superman'' al lui Batman

Aşa că, după cum vă daţi seama, Batman V Superman: Dawn Of Justice, este mai mult o pregătire a publicului larg pentru viitoarele filme DC şi Warner Bros, decât o continuare directă a filmului Man Of Steel. Şi ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, în timp ce trailerul complet al filmului are puţin peste două minute, el este de fapt doar un teaser mai extins. În timp ce mi-ar fi plăcut să fi văzut mai multe imagini şi cadre cu Batman și Superman, avem parte de foarte multe cadre pe fundal negru, dialoguri ce încearcă să ne pregătească pentru adevărata poveste şi NU foarte multe dezvăluiri. Este evident că la sfârșitul filmului Batman (Ben Affleck) și Superman (Henry Cavill), vor fi prieteni și filmul va duce inevitabil la apariţia Justice League, dar de abia așteptam să-i vedem pe cei doi supereroi luptându-se și suntem curioşi să vedem cum va aborda regizorul Zack Snyder, noua versiune a lui Lex Luthor interpretat de Jesse Eisenberg. Atâta vreme cât el nu încearcă să facă un profit din sistemul imobiliar, vom fi fericiţi. Totuşi, avem parte de un moment remarcabil în trailer, confruntarea vizuală a celor doi super-eroi şi o întrebare formulată ca şi o amenințare: „Spune-mi… tu sângerezi?”

Poster Batman V Superman: Dawn Of Justice

Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jason Momoa în rolul Aquaman. Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.
Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.

2 comentarii

    1. Salut Bogdan. Bine ai ''mai'' re-venit pe la noi 🙂
      Noi nu am precizat cine lansează întrebarea ci am specificat doar că cei doi super-eroi au parte de o confruntare vizuală. Cât despre cine e vocea, nu contestăm ceea ce spui tu, ba din contră, scriam despre asta anul trecut: AICI

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.