Melodia Lui Wiz Khalifa SEE YOU AGAIN A Devenit Imnul Lui PAUL WALKER În FURIOUS 7

Melodia Lui Wiz Khalifa SEE YOU AGAIN A Devenit Imnul Lui PAUL WALKER În FURIOUS 7

Melodia See You Again, din coloana sonoră a filmului Furious 7, a devenit imnul tributului dedicat în totalitate regretatului actor Paul Walker.

Realizarea şi lansarea filmului Furious 7, a fost dificilă pentru toată lumea, în urma morții tragice a actorului Paul Walker, din noiembrie 2013. Vin Diesel a declarat că Furious 7, ”a fost cel mai greu film pe care l-a făcut vreodată”, în timp ce co-star-ul sau Tyrese Gibson a spus că ”în ciuda aparenţelor, toată distribuţia încă este îndoliată de pierderea prietenului lor”.
-„Am regizat filmul, am făcut filmul, am editat totul, am aranjat muzica şi am tăiat dialogurile – și totuși încă plâng, de fiecare dată,” a declarat regizorul James Wan.
„Finalul filmului este într-adevăr emoţionant şi mă copleşeşte de fiecare dată când îl văd.”
Şi pe bună dreptate am spune noi: după două ore de haos şi acţiune cum nu aţi mai văzut în franciza Fast & Furious, Furious 7, chiar pare a fi un adevărat tribut mascat pentru Paul Walker, un fel de la revedere la scară largă dedicat personajului Brian O’Conner. Filmul se încheie cu un montaj de cadre fantastice selectate din contribuţia lui Paul Walker la seria Fast And Furious şi cu melodia originală a lui Wiz Khalifa intitulată „See You Again”, pe care o puteţi vedea mai jos.

Paul Walker în Furious 7Paul Walker în Furious 7

-„See You Again” este o melodie foarte unică în cinematografie”, a declarat Mike Knobloch, unul din şefii de la Universal Pictures.
-„Există o familie reală și autentică în spatele acestui film. A fost un proces emoțional. A fost foarte dificil să tratăm pelicula ca pe o bucată de comerț. Acesta a fost întotdeauna tratată ca un lucru foarte sensibil.”
Potrivit lui Knobloch, studioul a recrutat o grămadă de artiști pentru melodia ce trebuie să emoţioneze publicul cu secvența de final. Puth, Wiz Khalifa şi melodia See You Again au ieşit învingători în faţa a mulţi alţi muzicieni consacraţi.
Și piesa va ieşi învingătoare în continuare, mai ales că melodia din coloana sonoră a filmului, va fi fără îndoială, una dintre cele mai memorabile momente ale anului.

Poster Fast And Furious 7: Vin Diesel şi Paul Walker

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa. Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru astăzi, 3 Aprilie.16 comentarii

  1. Nu cred ca va mai fi Furious 8…sau nu va fi la fel fara PAUL WALKER…the best movie,the best song and you my friend "always in my heart"

  2. CEL MAI TARE SI FRUMOS ZAMBET,MERITA PE DEPLIN TOATE LACRIMILE VARSATE,PT MINE A FOST UN ACTOR CARE ACUM IL REGRET,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-I FIE TARANA USOARA!

  3. Citind toate comentariile voastre imi dau seama ca FURIOUS 7, si-a atins scopul. Adevarat, s-au cam bazat pe faptul ca tragedia lui Paul va atrage si mai mult public. Dar … asa a si fost. Pe langa faptul ca era un super-film de actiune, au mai plasat si o latura sentimentala ce ne-a afectat pe toti. Way to Go. Acum, hai sa asteptam Furious 8 🙂

    1. Franciza asta nu era una din preferatele mele, dar finalul asta a fost neasteptat …si parca putin sec. Ma asteptam la altceva, mai … profund. Adevarul e ca ma asteptam sa moara in ceva actiune.

  4. Filmul = super fain, Melodia = nu ma mai satur de ea, ma duce cu gandul numai la Paul Walker. Asa e in viata, nu stim sa apreciem ceva decat atunci cand pierdem.

  5. Mama lui de final, m-a facut sa plang 🙁
    Trist si emotionant, da iti aminteste cat de pretioase is clipele petrecute cu cei dragi.

  6. Emotionant!!! iar daca nu simti nimic, inseamna ca ai inima de piatra sau esti paralel cu franciza asta bestiala.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.