Noul Trailer TOMORROWLAND Prezintă Acțiunea Sci-Fi A Filmului Fără A Dezvălui Povestea

Cei de la Disney, au lansat un nou trailer fantastic pentru filmul sci-fi Tomorrowland, împreună cu patru postere noi.

Filmul sci-fi al regizorului Brad Bird ( Mission Impossible: Ghost Protocol, The Incredibles), intitulat Tomorrowland, este produs şi scris de Damon Lindelof şi o are în rolul principal pe Britt Robertson, în rolul unei adolescente optimistă şi curioasă, care face echipă cu un fost geniu inventator deziluzionat (George Clooney), pentru a descoperi secretele unui loc enigmatic, plasat undeva în timp și spațiu, un loc care există doar în memoria lor colectivă. Cu filmul doar o lună distanță, ne-am fi așteptat ca Disney să dezlănţuie o campanie de marketing mult mai agresivă, sau cel puţin să ne ofere mult mai multe dezvăluiri în aceast ultim trailer.

George Clooney şi Britt Robertson în TOMORROWLANDHugh Laurie şi George Clooney în TOMORROWLAND

Totuşi, în ciuda acestui fapt, există în acest trailer, parcă prea multă reținere. În schimb, acest trailer ne duce adânc în una din fazele fixe ale filmului, fiind o scenă ce are loc în mod clar în primul act al producţiei. În timp ce suntem deja convinşi de materialele promoţionale al filmului Tomorrowland și nu vrem să știm în detaliu prea multe despre complot, aparatul de marketing Disney, va arăta mai mult de șase minute de imagini din film în format IMAX înainte de proiecţia filmului Avengers: Age Of Ultron.


TOMORROWLAND Poster

TOMORROWLAND Poster

TOMORROWLAND Poster

TOMORROWLAND Poster

În film mai joacă Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Judy Greer, Kathryn Hahn, Keegan Michael Key, și Thomas Robinson.
Tomorrowland ajunge în cinematografele tradiționale și cele IMAX pe 22 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.