Trailer Final SAN ANDREAS: Distrugerea Californiei Aduce Momente Cumplite Pentru Dwayne Johnson

Trailer Final SAN ANDREAS: Distrugerea Californiei Aduce Momente Cumplite Pentru Dwayne Johnson

Dwayne Johnson încearcă să îşi salveze familia în trailerul final al filmului San Andreas, ce dezvăluie dezastrul lăsat de un cutremur devastator și ceea ce urmează după catastrofă.

Dwayne Johnson joacă în thriller-ul de acțiune ce îl reuneşte cu regizorul Brad Peyton și producătorul Beau Flynn, în urma colaborării lor ce a avut loc la realizarea filmului Journey 2: Mysterious Island. Dezastrul Din San Andreas, este un film masiv despre dezastre, cu un buget consistent ce a fost bine pus la muncă, dacă e să ne uităm doar la câteva secvenţe din acest trailer. Acest ultim trailer, se bazează în totalitate pe unghiul de abordare distructiv al peliculei, iar unele cadre fantastice ale filmului, sunt într-adevăr terifiante. În timpul unui cutremur, suntem siguri că nu există un loc sigur în care să te poţi ascunde. Pe de o parte, este revigorant să vedem revenirea în cinematografe a filmelor cu dezastre, gen de filme ce pot fi distractive oricând le-ai urmări. Pe de altă parte, trăim într-o lume post 9/11 și o parte din imaginile văzute în acest trailer, sunt comparate cu orori din viața reală. Credem că va fi destul de greu pentru o parte a publicului, să ignore câteva din paralelele reale ale peliculei San Andreas.Dwayne Johnson este un pilot de elicoptere pentru misiunile de salvare în filmul San Andreas
Dwayne Johnson încearcă să îşi salveze familia în filmul San Andreas

Filmul are la baza sa, fapte reale despre instabila falie numită San Andreas, o falie transformabilă situată între plăcile tectonice ale Pacificului și Nord America, având o lungime de 1300 km. Complotul filmului se concentrează pe un cutremur masiv ce lovește California, dar şi pe misiunea disperată a unui pilot de elicoptere pentru misiunile de salvare pe nume Ray, interpretat de Dwayne Johnson, care împreună cu fosta sa soție înstrăinată Emma (Carla Gugino), trece prin momente cumplite în drumul lor de la Los Angeles la San Francisco, în încercarea de a o salva pe singura lor fiică. Dar călătoria lor înșelătoare spre nord, este doar începutul. Atunci când ei cred că nimic nu poate fi mai rău, işi dau seama că cutremurul este doar începutul.

Poster San Andreas

San Andreas este produs de New Line Cinema și Village Roadshow Pictures şi mai are în distribuţie actori ca Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Kylie Minogue și nominalizatul la Oscar, Paul Giamatti.
Dezastrul Din San Andreas, ajunge în cinematografele 3D și 2D pe 29 Mai 2015.Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.