Trailer Nou MINIONS: Descoperă Originile Personajelor Negative Îndrăgite De Toată Lumea

Nebunia Minionilor din franciza Depicable Me, se va întoarce pe marele ecran în această vară cu animaţia Minions, iar astăzi putem vedea un nou trailer super amuzant despre simpaticele personaje.

Un nou trailer super amuzant despre simpaticele personaje Minions

Destul de multă lumea știe deja că Minions, va fi un mare succes. Personajele galbene sălbatice, sunt incredibil de populare, atât în rândul copiilor cât și în rândul adulților deopotrivă. Astfel încât faptul că au parte de propriul lor film, ce va ajunge în cinematografe la vară, nu cred că mai miră pe cineva. În acest moment, totul se rezumă la un o singură întrebare: este filmul la fel de bun ca cele din seria Despicable Me? Chiar dacă filmul nu va fi extraordinar de bun, Minions, va fi în continuare un mare succes. Dar dacă se dovedeşte a fi bun, ar putea fi unul din cele mai tari filme de animație din toate timpurile. Noul trailer de 3 minute, nu ne poate spune prea multe despre calitatea filmului, dar poate vorbi despre domeniul său forte: umorul prostesc, plin de drăgălăşenie. Să nu mai punem la socoteală distribuţia, ce este incredibil de impresionantă la capitolul voce.

Minionii şi Dinozaurii
Minionii şi Piramidele
Minionii fac autostopul
Minionii şi noul personaj negativ: Scarlet Overkill (Sandra Bullock)

Povestea celor de la Universal Pictures şi Illumination Entertainment, se petrece cu 42 de ani înainte de evenimentele din primul film Despicable Me. Minions, începe în zorii timpului. Începând ca organisme galbene unicelulare, Minionii, evoluează de-a lungul secolelor, deservind cele mai josnice personaje negative. După uciderea accidentală a mai multor ”băieţi răi”, Minionii, se trezesc fără un stăpân malefic pe care să îl servească și ajung într-o depresie profundă. Kevin, împreună cu Stuart și simpaticul Bob, se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce la următorul lor stăpân: Scarlet Overkill (Sandra Bullock), prima super-ticăloasă din toate timpurile. Minionii, vor călători din Antarctica până în New York-ul anilor ’60, ajungând la final, în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la dispariţie!

Iar dacă primul film Despicable Me, care a încântat publicul în 2010, a realizat aproximativ 540 milioane dolari la nivel mondial, devenind al zecelea cel mai bine vândut film de animaţie din întreaga istorie a Statelor Unite, ne întrebam unde va ajunge Minions.
În regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda, filmul dispune de vocile unor actori ca Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney și Steve Coogan.
Minions, ajunge în cinematografe pe 10 Iulie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.