SUICIDE SQUAD: Prima Imagine Oficială Cu Harley Quinn, Captain Boomerang, Katana Şi Deadshot

Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto şi Jai Courtney, fac parte din trupa de super-personaje negative intitulată SUICIDE SQUAD, ce execută misiuni periculoase pentru o agenţie secretă.

Prima imagine oficială cu Echipa Sinucigaşilor: Suicide Squad

În schimbul clemenţei, trupa de şoc cunoscută ca şi Task Force X, adică Suicide Squad, este gata să execute misiuni periculoase şi secrete, atunci când o agenţie guvernamentală secretă o cere. În filmul regizat de David Ayer, ce va fi o adaptare a cărţilor de benzi desenate cu acelaşi titlu de la DC Comics, vor apărea printre alte personaje faimoase şi Margot Robbie în rolul lui Harley Quinn, Will Smith în rolul Deadshot și Adewale Akinnuoye-Agbaje ca Killer Croc. Ieri, regizorul filmului, a lansat o imagine a întregii echipe, fără a dezvălui prea multe indicii despre povestea viitorului film, asta după ce săptămână trecută, a fost lansată o imagine cu câştigătorul unui Oscar, actorul Jared Leto în rolul lui Joker, un personaj negativ ce le va da ceva de lucru celor din Suicide Squad.

Jared Leto în rolul Joker din filmul Suicide Squad

Iar după cum se poate vedea din fotografia de mai jos, Echipa Sinucigaşilor, este pusă pe fapte mari. Nu ştim cum o să reuşească cei de la Warner Bros. să arunce într-un singur film o echipă atât de numeroasă de supereroi negativi, dar e clar că personajele filmului şi povestea în sine, au potenţial pentru o peliculă plină cu secvenţe de acţiune şi scene memorabile.

Task Force X, adică Suicide Squad

De la stânga la dreapta îi puteţi vedea pe Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Katana (Karen Fukuhara), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) şi El Diablo (Jay Hernandez).
Membrii Echipei Sinucigaşilor, sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui. Există câteva personaje care nu se regăsesc în imagine de mai sus, în special actriţa Viola Davis, cea care  o va interpreta pe Amanda Waller, coordonatoarea şi femeia de fier ce ţine Echipa Sinucigaşilor în frâu.

Will Smith în rolul Deadshot din filmul Suicide Squad

De asemenea, din imagine lipsesc câţiva actori deja angajaţi, ce vor juca roluri misterioase în film, dar şi Ike Barinholtz, cel ce îl va interpreta pe Dr. Hugo Strange sau Raymond Olubowale ca rege Shark.
Suicide Squad ajunge în cinematografele din România pe 5 August 2016

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.