Trailer ABSOLUTELY ANYTHING: Comedia Sci-Fi În Care SIMON PEGG Primeşte Puterea Supremă

Simon Pegg revine la un rol hilar alături de veteranii comediei Monty Python şi primeşte puterea de a face absolut orice îi trece prin minte, în trailerul amuzant pentru comedia Absolutely Anything.

Kate Beckinsale, Robin Williams şi Simon Pegg în comedia Absolutely Anything

Simon Pegg, face echipă cu veteranul Monty Python, Terry Jones, în noua comedie sci-fi, ce conţine aproape orice. Şi spunem aproape orice, pentru că comedianul Simon Pegg joacă rolul lui Neil Clarke, un profesor de școală cinic căruia i se acordă puterea supremă: puterea de a face orice se gândeşte. Acest cadou dăruit de nişte extratereştrii, face parte dintr-un experiment efectuat pe fiinţele de pe pământ, o examinare mai atentă a comportamentului umanităţii, pentru a vedea care este graniţa dintre bine și rău. Evident, Neil Clarke (Simon Pegg), folosește aceste abilități într-un mod stupid și egoist, inclusiv spionajul femeilor atractive şi influenţarea femeii iubite, interpretată aici de Kate Beckinsale. El îşi oferă lui însuşi un corp de invidiat şi îi acordă câinelui său abilitatea de a vorbi. Nici nu mai trebuie să menţionăm aici că vocea câinelui din filme, este nimeni altul decât regretatul Robin Williams, într-unul din rolurile sale finale.

Kate Beckinsale şi Simon Pegg în comedia Absolutely Anything
Simon Pegg în comedia Absolutely Anything
Simon Pegg în comedia Absolutely Anything
Simon Pegg în comedia Absolutely Anything
Robin Williams şi Simon Pegg în comedia Absolutely Anything

Filmul îl reuneşte pe Terry Jones cu colegi săi din Monty Python, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle și Michael Palin, pentru prima dată din 1983. Legendele comedie îşi împrumuta vocile lor extratereştrilor ce-i acordă personajului principal, puterea absolută. Trailerul pentru Absolutely Anything, este mai mult decât amuzant, mai ales că absolut orice ar putea fi un mod distractiv de a obține câteva zâmbete. E mai mult sau mai puțin o versiune britanică a comediei Bruce Almighty şi suntem mai mult decât siguri că filmul poate ascunde puţin mai multe surprize decât ne permite să vedem campania de publicitate. În orice caz, actorul Simon Pegg este întotdeauna la înălţime şi este o plăcere să îl vedem din nou revenind la genul de filme ce i-a propulsat cariera de actor.

Poster Absolutely Anything

În Absolutely Anything, mai joacă Rob Riggle, Sanjeev Bhaskar, Eddie Izzard, Joanna Lumley şi Robert Bathurst.
Comedia regizată de Terry Jones, ajunge în cinematografele din Marea Britanie, pe 14 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.