Trailer Final JURASSIC WORLD: Vezi Cum Ia Naştere Teroarea Parcului Dinozaurul Indominus Rex

Indominus Rex, dinozaurul fioros ce răvăşeşte parcul de distracţii, ia naştere în trailerul final pentru mult aşteptata continuare Jurassic World.

Vezi cum ia naştere dinozaurul Indominus Rex in trailerul final pentru Jurassic World

În timp ce fără îndoială aşteptăm lansarea filmului Jurassic World de săptămâna viitoare, am minți dacă am spune că nu suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte calitatea producţiei. Din ceea ce am văzut până acum, există o mulțime de elemente ce să sprijine afirmaţia: dinozauri fioroşi și evident, multă acțiune. Dar, cel mai simplu mod de a comercializa filmul într-o civilizaţie ce a fost întotdeauna obsedată de dinozauri, este acela de a prezenta … mai mulţi dinozauri. Dar noul trailer internaţional, merge şi mai departe, prezentând chiar naşterea fantastică a dinozaurului fioros ce va răvăşi parcul de distracţii: Indominus Rex. Am putea spune că noul trailer pentru Jurassic World, este cel mai bun de până acum.

Indominus Rex, este dinozaurul ce răvăşeşte parcul de distracţii în Jurassic World
Indominus Rex în Jurassic World
Indominus Rex în Jurassic World
Parcul de distracţii complet funcțional, de pe Isla Nublar

Cu excepția unui ecou slab al vocii actriței Bryce Dallas Howard, care strigă „Run!” şi o replică rapidă la sfârșitul trailerului, nu există absolut nici un dialog, chiar dacă prezintă încă puţin din ravagiile şi consecinţele acestora făcute de Indominus Rex în parc. Iar cum acesta ar trebui să fie trailerul final pentru Jurassic World, este editat atât de bine, încât a scos toate dialogurile și momentele clişeu, pentru a păstra un nivel ridicat de suspans și o intrigă cum am văzut doar în filmul original Jurassic Park. Indominus Rex, chiar arată de fapt ca o forță înfricoșătoare a naturii, chiar dacă răgetul acestuia pe care îl auzim la sfârșitul trailerului, seamănă extraordinar de mult cu cel al unui Tyrannosaurus Rex. Dacă cumva încă nu ştiai, evenimentele din Jurassic World, au loc la 22 ani de la acţiunea petrecută în filmul Jurassic Park, iar producția ne va purta într-un parc complet funcțional, de pe Isla Nublar.

Poster Jurassic World

Iar dacă eşti unul din acele persoane care vrea să vadă cât mai multe imagini din Jurassic World, am postat după trailer, un featurette şi un preview extins ce conţine o mulțime de cadre noi.
În Jurassic World joacă Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Omar Sy, Nick Robinson, Ty Simpkins, BD Wong și Judy Greer.
Filmul va ajunge în cinematografe pe 12 Iunie 2015.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.