EWAN McGREGOR Declară Că Un JEDI Adevărat Nu Are Nevoie De Noua Sabie Laser

Actorul ce îl interpretează pe Obi-Wan Kenobi, declară că un adevărat cavaler Jedi, nu are nevoie de protecţia suplimentară a mânerului de pe noua sabie-laser din Star Wars The Force Awakens.

Star Wars The Force Awakens: un JEDI adevărat nu are nevoie de noua sabie-laser cu protecţie

Dezbaterii despre noua sabie laser pe care o mânuieşte personajul Kylo Ren în Star Wars: The Force Awakens, au făcut înconjurul lumii şi au lansat diferite teorii aberante sau mai puţin aberante. Cea mai recentă opinie despre noul design al sabiei laser din The Force Awakens, vine de la nimeni altul decât Obi-Wan Kenobi, (prin intermediul celor de la Slashfilm) adică actorul Ewan McGregor, ce declară că un adevărat cavaler Jedi sau Sith, nu ar avea nevoie de un mâner de protecţie. Ewan McGregor, a discutat despre Star Wars: The Force Awakens și în trecut, iar actorul pare să fie cât se poate de sincer atunci când vine vorba de critică. La premiera Festivalului Internaţional de film de la Edinburgh, unde îşi promovează ultima producţie în care joacă Last Days In The Desert, actorul a declarat că:
-„Sunt foarte încântat de noile filme Star Wars, la fel de mult ca oricine altcineva”, a spus el.
-„Am văzut trailerele şi se pare că J.J. Abrams, a găsit calea spre succes. Dar nu sunt sigur că nouă sabie este chiar necesară. Dacă te lupți cu o sabie clasică, nu cred că ai nevoie de protecţia unui mâner.”

Noua sabie laser pe care o mânuieşte personajul Kylo Ren în Star Wars: The Force Awakens

Declaraţiile lui McGregor, au făcut vâlvă şi la începutul anului, atunci când actorul a declarat într-un interviu MTV, aceeași chestiune.
-„Nu ai nevoie de un mâner de protecţie”, dacă știi cum să mânuieşti cu adevărat o sabie, nu ai nevoie de un mâner suplimentar.Ordinul Jedi a reușit foarte bine să funcţioneze şi cu săbii laser clasice, pentru câteva sute de milioane de ani.”
În cele din urmă, Ewan McGregor, are perfectă dreptate. Am văzut şase filme în care luptele dintre Jedi şi Sith s-au dat cu săbii laser clasice. Totuşi, se pare că cei de la Disney şi echipa regizorului J.J. Abrams, insistă să ne convingă că există câteva argumente convingătoare pentru noul design al săbii laser. Deocamdată, nu ştim dacă aşa zisa „crossguard lightsaber”, este o dezvoltare utilă, dar faptul că „nu a mai fost folosită înainte”, nu este un argument ce să convingă fanii sau publicul larg. Ştim de exemplu cu siguranţă că compania Disney, nu poate să vândă mai multe jucării sub forma de săbii-laser, dacă nouă sabie a lui sabia Kylo Ren din Star Wars The Force Awakens, ar arăta identic cu cea a lui Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel Star WarsPersonajul negativ Kylo Ren (Adam Driver) în Star Wars: The Force Awakens

În ceea ce îl privește pe actorul Ewan McGregor şi personajul său Obi Wan Kenobi, el a declarat că:
-„Voi spune public, aici şi acum. Aș fi fericit să se facă un film despre povestea dintre Episodul III, pe care am început-o eu și episodul IV care a început poveste cu regretatul Sir Alec Guinness. Cred că ar fi o chestie de milioane. Cu siguranţă Disney ar trebui să facă asta.”
Au existat zvonuri şi în trecut că oficialii de la Disney au de gând să realizeze o asemenea producţie, doar că deocamdată, nu există nici o confirmare oficială. Dacă un asemenea proiect va ajunge să fie real, se pare că ne putem baza pe sabia clasică a lui Obi-Wan Kenobi.
Într-o altă ordine de ideii, Disney a anunţat oficial numele primului film spinoff al francizei Star Wars, regizat de Gareth Edwards: STAR WARS: ROGUE ONE, film ce are stabilită data de lansare pe 16 Decembrie 2016, iar STAR WARS: EPISODE VIII, va avea premiera pe 26 Mai 2017.

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens, va avea coloana sonoră compusă de celebrul compozitor John Williams și este regizat de J.J. Abrams. Primul film din noua sagă, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.