FOREST WHITAKER Primeşte Un Rol În Spin-off-ul STAR WARS: ROGUE ONE

Următorul film din seria spinoff, Star Wars: Rogue One, ce va ajunge în cinematografe anul viitor, îl adăugă în distribuţie pe câştigătorul unui Oscar, actorul Forest Whitaker.

Forest Whitaker vizat pentru un rol în filmul spinoff Star Wars: Rogue One

Chiar dacă la finalul anului, vom vedea renaşterea celei mai faimoase francize din lume cu filmul Star Wars The Force Awakens, adică episodul VII din saga creată de George Lucas, lucrurile nu se opresc aici. Cei de la Disney plănuiesc să ne ofere un film Star Wars, în fiecare an. Aşa că seria de filme ce se va intitula Star Wars Anthonlogy, va spune câteva poveşti faimoase ale Universului Star Wars – reinventat de compania Disney – poveşti spin-off ce vor trata subiecte adiacente despre anumite personaje sau chiar situaţii cunoscute ce nu au avut parte de un tratament cinematografic, până acum. Star Wars: Rogue One, este primul film spin-off ce va ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie 2016. Filmul va fi regizat de Gareth Edwards (Godzilla) şi deocamdată are în distribuţie actori ca Felicity Jones, Sam Claflin, Ben Mendelsohn, Diego Luna, Riz Ahmed şi va avea coloana sonoră compusă de Alexandre Desplat. Pe lângă faptul că distribuția lui Star Wars: Rogue One, sună din ce în ce mai bine, iată că o ştire surprinzătoare, vine să ne spună că câştigătorul unui premiu Oscar, Forest Whitaker, vine să completeze pleiada de actori ai distribuţiei.

Star Wars: Rogue One - concept art prezentat la StarWars Celebration 2015
Forest Whitaker

Deși actorul filmează în prezent pentru producţia SF a regizorului Denis Villeneuve, intitulată Story Of Your Life, se pare că Forest Whitaker, va primi un rolul în Star Wars: Rogue One. Rolul său actual, este în prezent necunoscut, dar cei de la Variety relatează că Whitaker, este în procesul de a primi un rol important în filmul independent a cărui intrigă va avea loc între evenimentele din Star Wars: Episodul III – Revenge Of The Sith și Star Wars: Episodul IV – A New Hope, cu o cronologie ce va înclina mai mult pe intriga din filmul original Star Wars. Această cronologie a filmului, are sens, considerând că intriga filmului Star Wars: Rogue One, se concentrează pe un grup de luptători rebeli ce elaborează un plan secret de a fura planurile terorii imperiale Death Star. Star Wars: Rogue One o va avea pe Felicity Jones în rolul unuia dintre soldați rebeli principali, alături de actorul Ben Mendelsohn, cel ce va interpreta rolul personajului negativ principal. Suntem mai mult decât curioşi să vedem de ce parte a forței va ateriza caracterul lui Forest Whitaker. În ceea ce îl priveşte pe actor, el va apărea alături Jake Gyllenhaal în drama regizorului Antoine Fuqua, Southpaw, ce ajunge pe ecrane în 24 iulie și în drama Dope, cu premieră în 19 iunie.

Star Wars: Rogue One 2016 Teaser Poster

Star Wars: The Force Awakens, ajunge în cinematografe anul acesta pe 18 Decembrie, iar Star Wars: Rogue One este programat pentru a se lansa în cinematografe pe 16 Decembrie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.