GAME OF THRONES: Vezi Clipul Ce Explică Evenimentele Tragice De La Finalul SEZONULUI 5

Regizorii David Benioff şi DB Weiss, încearcă să ne explice într-un nou clip, motivele pentru care finalul Sezonului 5 al serialului Urzeala Tronurilor, a fost atât de dramatic.

Ultimul episod al sezonului 5 al serialului Urzeala Tronurilor bulversează audienţa

Aseară, finalul sezonului al cincilea al serialului Game Of Thrones, a lăsat fanii cu gura căscată, atunci când desfăşurarea evenimentelor din ultimul episod a devenit mai mult decât dramatică. De la fuga vrăjitoarei Melisandre, până la moartea lui Stannis de la Winterfell, ultimul episod intitulat Mother’s Mercy, a bulversat pe toată lumea. Întrebări precum, este Jon Snow cu adevărat mort?, o să îl învie Melisandre? (altfel ce ar căuta ea la Zid?), oare chiar va supravieţui căzăturii Sansa şi Theon?, oare chiar a murit Marcella?! Dacă serialul e atât de sângeros, de ce nu am văzut cu adevărat cum îl omoară Brienne pe Stannis?, ce vor face Dothraki cu Daenerys? şi unde era Tommen în timp ce mama lui făcea plimbarea ruşinii?! Desigur, şirul întrebărilor, ar putea continua. Toată lumea ştie că numărul de decese de la finalul fiecărui sezon, a devenit o constantă în serialul Game Of Thrones.

Tyrion va conduce Mereen-ul
Brienne se confruntă cu StannisCercei este umilită în public
Cercei este umilită în public
Daenerys şi Drogon
Jon Snow este trădat
Moartea Marcellei
Stannis este rănit
Theon şi Şansa

Totuşi, de data aceasta, unul din aceste decese, în mod special cea a lui Jon Snow, a stimulat o cantitate semnificativă de furie şi frustrare. Miza și schemele malefice din acest sezon, dovedesc că serialul se îndreaptă către final și că Sezonul 6, va fi probabil penultimul. Oricum ar fi, următorul sezon al serialului, va fi aventura ce va părăsi în întregime materialul scris de George Martin. Iar dacă sunteți încă bulversaţi de episodul de aseară și încă încercaţi să asimilaţi impactul ce acesta l-a avut asupra audienţei, ar fi bine să-i ascultaţi pe regizorii David Benioff şi DB Weiss, ce încearcă să ne explice finalul tragic într-un clip featurette. Ei subliniază că teribila poveste din Game Of Thrones, este una nemiloasă şi oribilă și aparent confirme că Stannis este mort, exact așa cum este şi Jon Snow.

În ceea ce îl privește pe aceasta din urmă, Benioff și Weiss subliniază faptul că Jon Snow, nu a fost un om prudent și seamănă foarte mult cu tatăl său: luptă pentru onoare. Aceste calități duc în final la căderea lui, lucru ce este șocant pentru fani, dar nu neapărat surprinzător.
Serialul Game Of Thrones revine cu Sezonul 6, primăvara viitoare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.