JURASSIC WORLD Doboară Recordul De Încasări Mondiale Într-un Singur Weekend

JURASSIC WORLD Doboară Recordul De Încasări Mondiale Într-un Singur Weekend

Într-un singur weekend, filmul Jurassic World doboară recordul încasărilor mondiale de debut, cu incredibila sumă de 511 milioane de dolari.

În timp ce nu e de mirare că Jurassic World, domneşte în topul boxoffice-ului din acest weekend, ceea ce este un pic surprinzător este cât de mare este debutul filmului în cinematografele din jurul lumii.
Încasările sale domestice, au ajuns la impresionanta sumă de 204.6 milioane dolari, astfel ajungând chiar în spatele filmului The Avengers, pentru un al doilea loc de debut din toate timpurile.
De asemenea, demn de remarcat este faptul că Jurassic World, devine filmul cu numărul doi la încasările internaţionale de weekend, cu 307.2 milioane dolari, chiar în spatele lui Harry Potter și Talismanele Morții Partea 2.

Indominus Rex câştigă atenţia fanilor din întreaga lume în filmul Jurassic world
Blue, Charlie, Echo şi Delta sunt Velociraptorii ce ajută la anihilarea lui Indominus Rex în Jurassic World

Dar, dincolo de impresionant, este debutul în ansamblu al filmului, având parte de un debut la nivel mondial cu încasări de 511.8 milioane dolari.
Acest lucru este prima dată în istoria cinematografiei, când un film debutează la peste o jumătate de miliard de dolari, sau a făcut atât de mult într-un singur weekend.
Cele 204.6 milioane de dolari încasate la debutul din America de Nord au fost susținute de un debut masiv de 100 milioane dolari în China. Un fapt destul de ciudat, este şi faptul că o piaţă importantă precum Japonia, nu va debuta filmul decât pe 5 august.
În timp ce restul filmelor ce au debutat în acest weekend, pălesc în comparaţie cu debutul lui Jurassic World, ar fi interesant de văzut performanța filmului pe o perioadă mai îndelungată de timp, pentru a vedea cât de departe poate merge cu încasările filmul regizorului Colin Trevorrow în colaborare cu cineastul legendar Steven Spielberg.

Filmul Jurassic World doboară recordul de încasări mondiale

Dar, având în vedere că actorul Chris Pratt, a declarat recent că este în posesia unui contract pentru mai multe filme cu cei de la Universal şi că oficialii studioului sunt uimiţi de figura ce a făcut-o filmul la boxoffice în acest weekend, ne putem aștepta deja la o continuare Jurassic World 2. Să sperăm că nu se vor mulţumi cu orice scenariu. Nu cred că avem nevoie de un alt dezastru ca The Lost World: Jurassic Park.
Tu ce părere ai despre acest record? Ai văzut filmul Jurassic World? Să fie chiar atât de bun?

2 comentarii

  1. Omenirea a fost fascinata de dinozauri. So … nu e de mirare ca a avut succes si nici nu ma mir ca vor sa mai faca si Jurassic World 2 🙂 Filmul in sine, a fost bunicel, daca nu erau raptorii si dinozaurul ala nou, era praf 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.