Primul Trailer Oficial THE MARTIAN: Matt Damon Este Pierdut În Peisajul Ostil Al Planetei Marte

Primul poster oficial şi o serie de imagini noi, vin alături de primul trailer pentru filmul inspirat de romanului lui Andy Weir în regia lui Ridely Scott: The Martian.

Matt Damon în rolul astronautului Mark Watney din primul trailer pentru The Martian

Nu a trecut prea multă vreme de când am văzut primul clip oficial din The Martian. Dar, iată că 20th Century Fox dezvăluie astăzi şi primul trailer al filmului regizat de Ridely Scott. Filmul sci-fi, ce este bazat în mare parte pe romanul scris de Andy Weir în 2012, are un scenariu conceput inițial de Drew Goddard și îl prezintă pe actorul Matt Damon în rolul astronautului Mark Watney, ce face parte din echipajul unei misiuni spaţiale cu echipaj uman ce se îndreaptă spre Marte. Astronautul Mark Watney (Matt Damon), este presupus mort după ce o furtună aprigă i-a forţat pe colegii săi să părăsească planeta. Dar ceea ce nu ştiu ei, este că Watney a supraviețuit. El rămâne singur pe o planetă ostilă şi cu doar câteva resurse la dispoziţie și o cantitate finită de de oxigen, el trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea sa și spiritul său ştiinţific pentru a găsi o modalitate de a trimite un semnal pe Pământ.

Echipajul misiunii Ares 3
Chiwetel Ejiofor în The Martian
Jessica Chastain în The Martian
Astronautul Mark Watney izolat pe Marte
Astronautul Mark Watney numără zilele de izolare pe Marte

Noul trailer, este dotat cu imagini uimitoare și are un feeling sălbatic intens de îngrădire. Nu cred că i-ar plăcea cuiva să rămână blocat pe o planetă aridă. În afară de această provocare, primul trailer pentru The Martian, oferă destul de multe detalii despre intriga filmului. Chiar prea multe ar spune fanii romanului scris de Andy Weir. Mai ales când vine vorba de planul astronautului Watney de supraviețuire. Faptul că astronautul interpretat de Matt Damon, reuşeşte să ia legătura cu echipajul misiunii Ares 3, ne-a luat puţin prin surprindere. Poate că nu ar fi trebuit să ştim acest amănunt. Nu avem nimic cu dezvăluiri majore din intrigă, dar atunci când conţinutul unui trailer, dezvăluie toate secretele poveştii, parcă nu ne mai intrigă atât de mult. Oricum, cinematografia lui Ridley Scott, face din The Martian, încă o piesă vizuală extrem de puternică, un film ce ne face dornici să vedem producţia completă, indiferent dacă va fi un succes răsunător, dau nu.

Primul poster oficial The Martian

The Martian, are o distribuție ce mai include actori că Matt Damon, Michael Pena, Jessica Chastain, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Kate Mara, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, și Donald Glover.
Filmul ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 25 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.