Primul Trailer THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 2 Ne Tachinează Cu Un Final Exploziv

În Panem, războiul se extinde, iar Katniss Everdeen şi prieteni ei, se pregătesc de confruntarea finală cu preşedintele Snow, în primul trailer pentru Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a.

Katniss Everdeen şi prieteni ei, se pregătesc de confruntarea finală cu preşedintele Snow

În noiembrie anul trecut, The Hunger Games: Mockingjay Part 1, i-a lăsat pe fanii francizei, puţin dezamăgiţi, având în vedere că finalul seriei The Hunger Games, este un capitol mai dramatic ce avea nevoie de un an de așteptare. Hollywood-ul, a avut întotdeauna o mică problemă atunci când vine vorba de a finaliza o franciză ce este mulsă de bani. Oricum, adaptarea cărţii finale, a urmat aceeași tendință de a despărţii intriga, în două filme. Dar, iată că așteptarea a devenit puţin mai uşoară odată cu lansarea primului trailer, în toată splendoarea sa. În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine destul de evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania din Panem. Pe fundalul unui război pe scară largă, Katniss, formează un grup din cei mai apropiaţi prieteni ai ei, inclusiv Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin), și Peeta (Josh Hutcherson), un grup ce are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte: Preşedintele Snow. O misiune în care toată lumea îşi riscă viaţa, o ultimă misiune plină de dușmani, opțiuni morale şi primejdii, o misiune sacră ce nu se sfârşeşte fără victime.

Katniss Everdeen, formează un grup din cei mai apropiaţi prieteni ai ei pentru capturarea inamicului lor de moarte: Preşedintele Snow
Katniss Everdeen
Katniss Everdeen în confruntarea finală cu preşedintele Snow din The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Iată că doar la câteva zile după ce scenă finală a producţiei a fost filmată, cei de la Lionsgate au lansat primul trailer pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 2, producţia finală a francizei regizorului Francis Lawrence. În concluzie, în Panem, războiul se extinde, iar Katniss (Jennifer Lawrence) și președintele Snow (Donald Sutherland), au ajuns la confruntarea finală. Primul trailer, nu dezvăluie prea multe, dar e clar că regizorul Francis Lawrence, păstrează câteva surprize despre care nici măcar fanii înrăiţi ai francizei nu ştiu. Vedem cadre scurte cu rebelii ce se pregătesc de luptă și chiar o scurtă imagine cu caracterul interpretat de Gwendoline Christie. In final, trebuie să recunoaştem că am fost impresionaţi de modul în care această franciză a reuşit să încânte publicul. Regizorul Gary Ross, a redat lucrurile cu un prim tablou grijuliu și visceral, iar Francis Lawrence a preluat ștafeta și a continuat să exploreze teme grave și grele în continuările ulterioare. Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai bune francize ale timpurilor noastre și suntem foarte încrezători că ea se va încheia cu o adevărată explozie răsunătoare.

Poster The Hunger Games: Mockingjay Part 2

În film mai joacă Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, și Julianne Moore.
Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a
, ajunge în cinematografe pe 20 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.