Vezi Patru Clipuri Din MISSION IMPOSSIBLE 5 ROGUE NATION: Cascadorii Riscante Cu TOM CRUISE

Vezi Patru Clipuri Din MISSION IMPOSSIBLE 5 ROGUE NATION: Cascadorii Riscante Cu TOM CRUISE

Tom Cruise, ne demonstrează încă odată că îşi execută singur cascadoriile uimitoare, ce fac acţiunea mai intensă, în noile clipuri din Mission: Impossible Rogue Nation.

Fiindcă ne apropiem de ziua lansării în cinematografe, Paramount Pictures și Skydance Productions, au lansat un spot tv și trei clipuri featurette, cu cascadoriile fantastice din Mission: Impossible Rogue Nation. Iar dacă Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, a escaladat personal, în filmul anterior, cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa din Dubai – regizorul lui Rogue Nation, Christopher McQuarrie, a fost conştient că va fi nevoit să meargă de data asta, chiar mai departe cu cascadoriile. Tom Cruise, va face o plimbare de-a lungul aripii unui imens Airbus A400, va executa urmăriri pe motocicletă la viteză maximă şi îsi va etala spiritul competitiv. Iar clipurile noi, încearcă să ne convingă că cascadoriile din cel de al cincilea capitol al Misiunilor Imposibile cu cifră octanică ridicată, sunt mult mai intense, pentru că sunt reale.

Mission: Impossible Rogue Nation - Rebecca Ferguson
Mission: Impossible Rogue Nation - Rebecca Ferguson
Mission: Impossible Rogue Nation - Rebecca Ferguson
Jeremy Renner și Ving Rhames în Mission: Impossible Rogue Nation
Tom Cruise în Mission: Impossible Rogue Nation
Jeremy Renner și Tom Cruise în Mission: Impossible Rogue Nation

Franciza ce a avut încasări de peste 2 miliarde dolari în întreaga lume, a produs de-a lungul timpului, imagini iconice de acțiune, începând de la primul film al seriei, care a debutat acum aproape 20 de ani. Iar dacă credeam că ultimul film Mission Impossible: Ghost Protocol, a conţinut momente memorabile şi a ridicat ştacheta francizei, aceste noi clipuri, ne demonstrează că nu am văzut încă nimic spectaculos. Mission: Impossible Rogue Nation, îl găseşte pe Ethan Hunt (Tom Cruise), într-o postură dificilă, atunci când echipa sa de agenţi, află că structura lor secretă, a fost desființată de birocrații de la Washington, decizie susţinută chiar de șeful CIA (Alec Baldwin). Cu toate acesta, Hunt, reuşeşte să strângă din nou echipa, iar alături de Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames și nou venita Rebecca Ferguson, să lupte împotriva forței din umbră cunoscută sub numele de „Sindicatul” și liderul evaziv al acesteia (Sean Harris).

Mission: Impossible Rogue Nation, 5 ajunge în cinematografele IMAX 3D și cele tradiționale pe 31 Iulie.
Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.