Primul Trailer SUICIDE SQUAD: Super-Eroii Nelegiuiţi Acceptă Misiuni Sinucigaşe

Primul Trailer SUICIDE SQUAD: Super-Eroii Nelegiuiţi Acceptă Misiuni Sinucigaşe

În primul trailer pentru Suicide Squad, o organizaţie guvernamentală, ruseşte să-i constrângă pe câţiva super-eroi nelegiuiţi, să fie de partea binelui, în misiuni ce necesită abilităţi speciale.

Super trailerul pentru Suicide Squad, a fost unul dintre marile evenimente de la convenţia Comic-Con din panoul Warner Bros. prezentat în sala H. Evident, trailerul filmului, a fost piratat destul de rapid și a devenit o senzație on-line. Acum, scenaristul şi regizorul David Ayer, a făcut ceva magic şi i-a convins pe oficialii de la Warner Bros., să facă o lansare oficială online a trailerului. Cei de la Warner Bros. au fost destul de frustraţi de scurgerea trailerului, cu toate că multă lume nu a fost surprinsă, deoarece acest lucru se întâmplă mereu. Sue Kroll, presedintele studioului pe departamentul de marketing şi distribuţie internaţională, a declarat că: „Warner Bros. Pictures și echipa noastră anti-piraterie, a lucrat neobosit în ultimele 48 de ore, pentru a constrânge răspândirea trailerului pentru filmul Suicide Squad, care a fost piratat. Din câte se pare, eforturile noastre au fost inutile. De aceea, vom lansa online exact acelaşi trailer ce a fost prezentat la Comic-Con, în ​​forma în care a fost creat.”

Echipa Sinucigaşilor
Trailer Suicide Squad: Harley-Quinn
Trailer Suicide Squad: Jocker
Trailer Suicide Squad: Batman vs. Jocker
Trailer Suicide Squad: Amanda Waller

În ceea ce priveşte trailerul în sine, nu e rău. Continuă tendinţa hollywoodiană de a folosi „melodii triste pentru filme de acțiune”, așa că nu suntem siguri ce ton va avea filmul lui David Ayer. Totuşi, trailerul Suicide Squad, arată destul de bine din punct de vedere estetic. Are un aspect curajos şi emite o senzație de cinematografie unică. Se pare că David Ayer a avut libertatea necesară de a crea ceva propriu, mai degrabă decât să imite ceea ce Zack Snyder ar putea face pe partea de super-eroii a Universului Cinematic DC. Iar apariţia lui Jocker de la final, este mai mult decât delicioasă, dar şi înfricoşătoare. Membrii Echipei Sinucigaşilor, sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor, vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Suicide Squad: Harley-Quinn

În film mai joacă Margot Robbie, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Will Smith, Jai Courtney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jim Parrack, Adam Beach, Raymond Olubowale și Ike Barinholtz. Filmul este încă plină producţie şi încă se filmează, astfel încât acest trailer forţat, este probabil un preview destul de timpuriu ce va fi supus ulterior unor schimbări majore.
Suicide Squad ajunge în cinematografe pe 5 August 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.