TOMMY LEE JONES Alături De MATT DAMON În Distribuţia Filmului BOURNE 5

După ce a suferit câteva modificări majore, următorul film din saga Bourne, continuă să adune o distribuţie fabuloasă, iar alături de Matt Damon, actorul Tommy Lee Jones, va juca rolul unui ofiţer superior CIA.

Veteranul actor premiat cu Oscar, Tommy Lee Jones, va juca alături de Matt Damon în Bourne 5

Cel mai recent film din saga Bourne, poate nu are încă un titlu oficial, dar îl are pe legendarul Tommy Lee Jones. Veteranul actor premiat cu Oscar, este de așteptat să se alăture distribuţiei ce conţine deja actori ca Matt Damon, Alicia Vikander (Ex Machina), Julia Stiles și eventual, Viggo Mortensen (Lord Of The Rings). Regizorul Paul Greengrass, va conduce ce-a de-a cincea aventură din filmul de acțiune al francizei Bourne. Alicia Vikander, a optat să joace în Bourne 5, refuzând un rol în viitoarea adaptare cinema a jocului Assassins Creed, iar lui Viggo Mortensen, se pare că i-a fost oferit rolul personajului negativ.

Veteranul actor premiat cu Oscar, Tommy Lee Jones

Din câte se pare, Tommy Lee Jones, va juca rolul unui ofițer superior din CIA, similar cu rolurile jucate anterior de Edward Norton, Chris Cooper, Brian Cox și David Strathairn. Dincolo de aceste lucruri, nici un alt element nu este cunoscut despre intriga filmului în acest moment. Scenariul viitorului film Bourne, este scris de Matt Damon, Paul Greengrass și Christopher Rouse, iar creditele pentru crearea personajelor, îi revin lui Robert Ludlum. Bourne 5, va fi produs de Frank Marshall și Jeffrey Weiner pentru Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Greg Goodman și Ben Smith. Producția pentru film, este de așteptat să înceapă mai târziu în această vară, cu o dată de lansare stabilită deja pentru 29 Iulie 2016.

Tommy Lee Jones

Tommy Lee Jones, a fost văzut ultima dată în Homesman, o dramă western pe care el a scris-o, a regizat-o și a jucat-o, iar în prezent are două filme în post-producţie. Primul este drama regizorului Ariel Vroman, intitulată Criminal, în care joacă alături de Gal Gadot, Ryan Reynolds, Alice Eve, Kevin Costner, Gary Oldman şi Michael Pitt, dar şi în filmul de acțiune Mechanic: Resurrection, alături de Jason Statham, programat să ajunge în cinematografe pe 15 Aprilie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.