Trailer Complet SPECTRE: James Bond Îşi Înfruntă Trecutul Întunecat

James Bond, se confruntă direct cu trecutul său misterios ce îl afectează nu numai din punct de vedere profesional, dar și personal, în noul trailer complet pentru Spectre.

Daniel Craig, îl interpretează pe agentul James Bond pentru a patra oară, iar dacă primul trailer pentru Spectre, filmul cu numărul 24 al francizei, ne-a prezentat câteva surprize uimitoare din intriga producţiei, inclusiv sugestia că James Bond, are ceva legături directe cu organizaţia Spectre, noul trailer, care este de fapt primul trailer întreg, ne prezintă mult mai multe imagini din film și chiar mai multe informaţii despre intrigă. Nu lipseşte acțiunea, câteva replici amuzante, gadgeturi noi și tot mai mult mister ce înconjoară organizația Spectre, care se dovedește a avea rădăcini înfipte adânc în trecut lui Bond. Revine Naomie Harris, în rolul Eva Moneypenny, care se pare că va face mai multă muncă de birou în acest film, după evenimentele din Skyfall.

Daniel Craig în Spectre
Daniel Craig în Spectre
Daniel Craig în Spectre
Daniel Craig şi Monica Bellucci în Spectre
Dave Bautista în Spectre
Lea Seydoux (Madeleine Swann)  în Spectre
Stephanie Sigman, în rolul Estrella din Spectre

Noile achiziţii ale francizei, pe partea feminina, sunt, Monica Bellucci, actriţa ce o interpretează pe Lucia Sciarra, o văduvă a cărui soț mafiot, tocmai a fost ucis, Léa Seydoux în rolul Madeleine Swann, un doctor și fiica unui asasin profesionist şi Stephanie Sigman, în rolul Estrella, o femeie misterioasă ce îşi intersectează calea cu James Bond, în Mexic. Rolul lui Daniel Craig, în aceste filme cu James Bond, este cumva unic, în sensul că portretizarea Agentului 007, făcută de actor, a evoluat continuu de-a lungul fiecărui film. Rămâne să vedem dacă va rămâne la fel şi cu Spectre, film ce preia acţiunea exact după evenimentele din Skyfall, cu o intrigă ce îl afectează direct pe Bond, nu numai profesional, dar și personal. El se angajează într-o misiune contra cronometru, pentru a afla mai multe despre organizaţia mondială Spectre și pentru a descoperi secrete despre trecutul său.

Spectre Poster

Spectre, are același regizor (Sam Mendes) şi aceeaşi echipă de scenarişti (John Logan, Neal Purvis, Robert Wade), ca şi filmul anterior, aceeaşi actori de sprijin, inclusiv Ralph Fiennes şi Ben Whishaw, astfel încât se aşteaptă ca această nouă producţie 007, să fie calitativ, mult mai bună. Deși, cu un adaos interesant în distribuţie, alături de Dave Batista, Christoph Waltz și Andrew Scott, filmul Spectre, s-ar putea dovedi a fi ceva mai special decât Skyfall.
Spectre, are stabilită data de lansare pentru 6 Noiembrie 2015.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.