ASSASSIN’S CREED: Prima Imagine Oficială Cu MICHAEL FASSBENDER Şi Armura Personajului Său

După multe controverse ce au înconjurat adaptarea pentru marele ecran a jocului Assassin’s Creed, a venit vremea să vedem prima imagine oficială cu Michael Fassbender în armura personajului său din viitorul film.

Prima imagine oficială cu Michael Fassbender şi armură personajului său din filmul Assassin's Creed

În ultimii ani, adaptarea pentru marele ecran a jocului Assassin’s Creed, bazat pe populara franciză de jocuri video a celor de la Ubisoft, a avut parte de câteva hopuri în drumul spre ecranizare. Am așteptat cu nerăbdare să vedem măcar o frântură de imagine concept despre viitoarea producţie ce a preluat în distribuţie, un nume foarte interesant: Michael Fassbender. Dar, după ce s-a întâmplat asta, ghinionul a urmărit această producţie anticipată. A avut parte de nenumărate rescrieri ale scenariului, a fost amânată, a flirtat cu diverşi regizori și actori, și a încercat din răsputeri să ajungă în acest punct. Şi fiindcă în cele din urmă, filmul Assassin’s Creed, se pregătește să înceapă filmările, sub stricta supraveghere a regizorului Justin Kurzel, suntem cu toţii răsplătiți cu prima imagine fantastică a actorului Michael Fassbender, în armura personajului principal. Iar dacă te întrebi ce personaj cunoscut din joc este cel din imagine, ei bine, răspunsul e: nici unul. Caracterul interpretat de Michael Fassbender, se numeşte Callum Lynch şi este un nou protagonist creat special pentru această mult aşteptată adaptare cinematografica.

Michael Fassbender, în armura personajului principal Callum Lynch din filmul Assassin's Creed

Dar, ar fi bine să nu vă faceți griji. Numele poate fi nou, dar povestea de bază despre un om modern, ce folosește tehnologia de ultimă oră pentru a ajunge înapoi la strămoșii săi asasini, este în continuare, aceeaşi. Imaginea arată foarte bine, chiar dacă e doar o imagine statică a unui personaj ce este mai tot timpul în mişcare, iar Michael Fassbender, arată bine în hainele puternic texturate ale asasinului său, completate cu emblema Assassin’s Creed cusută direct pe glugă și lamele mortale de la încheietura mâinii.
Callum Lynch (Michael Fassbender), va descoperi cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare, ce-i permite accesul la o parte din amintirile sale genetice, că este descendentul unei asociaţii secrete de asasini. Amintirile genetice, îi vor permite eroului să acceseze aptitudini şi tehnici de luptă stăpânite de un strămoş al său pe nume Aguilar, ce a trăit în secolul 15. Dar marea provocare a vieţii lui, va fi să înfrunte organizaţia opresivă şi puternică a Templierilor din zilele noastre.

Promo pentru filmul Assassin's Creed

Din distribuţia ecranizării cinematografice Assassin’s Creed, mai face parte şi câştigătoarea premiului academiei Marion Cotillard. Filmul Assasin’s Creed, va începe filmările săptămâna viitoare şi este regizat de Justin Kurzel, produs de New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films și Kennedy / Marshall. 20th Century Fox, va lansa filmul Assassin’s Creed, în cinematografele din întreaga lume pe 21 Decembrie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.