deadpool_primul_trailer

Primul Trailer DEADPOOL: RYAN REYNOLDS Este Anti-Eroul Marvel Cu Cel Mai Spurcat Limbaj

Primul trailer cu limită de vârstă pentru Deadpool, spune povestea de origine a mercenarului cu cel mai indecent limbaj şi prezintă dorinţa de răzbunare, dar şi personalitatea efervescentă a acestuia.

Primul trailer pentru producţia Deadpool, a încântat audienţa prezentă la Comic-Con, în urmă cu câteva săptămâni. A fost atât de intens totul, încât mulțimea prezentă la convenţie, a scandat în cor numele eroului Marvel, fapt ce i-a determinat pe producători, să mai redea odată trailerul. Acum, toți cei care nu au putut ajunge în sala convenţiei, vor primi o şansă de a vedea primele cadre uimitoare ale mercenarului cu limbaj indecent în acțiune. Regizat de Tim Miller, filmul Deadpool, spune povestea de origine a asasinului cu cel mai spurcat limbaj din istoria super-eroilor Marvel, film ce îl are în rolul principal pe actorul Ryan Reynolds (Wade Wilson), un fost membru al Forțelor Speciale transformat în mercenar, care a fost supus unui experiment ilegal ce îl lasă cu puteri de vindecare accelerate. El adoptă alter-ego-ul Deadpool. O mască roșie o să-i acopere ulterior fața teribil de distrusă.

Ryan Reynolds (Wade Wilson), un fost membru al Forțelor Speciale transformat în mercenar.
Deadpool, un fost membru al Forțelor Speciale transformat în mercenar.
Negasonic Teenage Warhead și Deadpool
TJ Miller și Gina Carano în Deadpool
Ryan Reynolds și Morena Baccarin în Deadpool

Dar simţul umorului, rămâne neatins, iar în timp ce personalitatea mercenarului rămâne aceeaşi, el este pregătit să se răzbune. Înarmat cu noile sale abilități, Deadpool, îl vânează pe omul care aproape i-a distrus viața. Debutanta Brianna Hildebran joacă rolul partenerei de nelegiuiri a lui Wade Wilson, parteneră ce poartă numele: Negasonic Teenage Warhead (Ellie Phimister). Acest trailer (cu limită de vârstă), este o versiune ușor refăcută faţă de cel prezentat la convenţia Comic-Con, cu destul de multă acțiune și o serie de dialoguri neconvenţionale. Totuşi, tonul cadrelor, este același, iar prezentarea acţiunii, iese în evidenţă mai mult decât în orice alt film major ce adaptează o serie de benzi desenate. Deadpool, place şi tocmai unicitatea sa face ca aventura personajului de benzi desenate Marvel, să iasă în evidenţă. În mod clar, Ryan Reynolds a fost născut pentru a interpreta acest personaj, dar, suntem incredibil de curioşi să vedem cum va reacţiona audiența generală la vizionarea acestui film unic. Pentru noi, primul trailer, (cu sau fără limită de vârstă), pare o explozie de acţiune şi umor fantastică.

Teaser Poster Deadpool

Morena Baccarin, TJ Miller, Ed Skrein, Brianna Hildebrand și Gina Carano, mai fac parte din distribuţia filmului.
Deadpool, ajunge in cinematografe, pe 12 februarie 2016.
Deadpool este un film interzis celor sub 18 ani. Are scene interzise. Nimic nu e tabu. Fie te dedici depăşirii unor limite cu acest film, fie nu. Mai jos, puteţi urmări amândouă trailere (cu limită de vârstă şi fără limită de vârstă), care în principiu, sunt la fel. Doar că primul, conţine mai mult limbaj indecent.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.