Teaser Trailer WESTWORLD: Noul Serial SCI-FI Despre Conștiința Artificială A Umanoizilor Sintetici

HBO a debutat primul teaser pentru serialul sci-fi Westworld, produs de J.J. Abrams şi Jonathan Nolan, ce are intriga bazată pe filmul clasic din 1973.

Westworld: noul serial sci-fi de la HBO

Deşi foarte scurt, teaser trailerul serialului remake, ce este conceput după intriga filmului original lansat în 1973, ce l-a avut ca regizor pe celebrul scriitor Michael Crichton, este cu siguranță eye-catching și mai mult decât interesant. Nu știm prea multe despre serial, doar că unul din producătorii executivi este Jonathan Nolan (The Dark Knight, Person of Interest) și JJ Abrams. A fost ridicat în slăvi pe vremuri, este lăudat şi acum, fiind supranumit ”o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și despre viitorul păcătos al omenirii”. Westworld, combină intriga din filmul original, cu ceva elemente sci-fi noi, ce oferă observaţii detailate ale unui parc de distracții pentru adulți, în care umanoizii sintetici ajută la re-crearea câtorva perioade diferite din istorie, dar, care devin foarte periculoşi atunci când se defectează.

Serialul Westworld, este o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și despre viitorul păcătos al omenirii.
Westworld:  umanoizi sintetici ajută la re-crearea câtorva perioade diferite din istorie
Ed Harris în serialul sci-fi de la HBO: Westworld

Având în vedere că filmul original, a devenit un clasic, suntem foarte încântați să vedem ce a creat echipa HBO, mai ales că subiectul serialului, este unul sci-fi. Acest teaser trailer, are unele cadre superbe şi foarte haotice. Mai ales cuplul de imagini de la sfârșitul trailerului, acel craniul și aceea formă umanoidă scăldată în alb, ce pare a fi o ființă creată sintetic. Dar, din câte se pare, noul serial, pare să aducă concepte noi faţă de filmul original, concepte ceva mai nuanțate, care probabil, ne arăta intriga din perspectiva muncitorilor artificiali ai lumii Westworld, care ajung să aibă propria lor conștiință. În timp ce veți vedea doar o parte din actorii distribuţiei, ea conţine nume celebre ca Anthony Hopkins, în rolul Dr. Robert Ford, directorul creativ al parcului de distracţii Westworld și Jeffrey Wright, în rolul lui Bernard Lowe, șeful diviziei de programare Westworld, cel care a creat oamenii artificiali ai parcului.

Teaser poster Westworld

Evan Rachel Wood este Dolores, unul din oamenii artificiali care apare alături de Ed Harris, James Marsden, Sidse Babbett Knudsen, Eion Bailey, Jimmi Simpson şi Clifton Collins Jr.
Cu siguranţă vom mai vedea şi alte trailere pentru serialul sci-fi Westworld, ce are premiera în 2016, când cele mai multe mistere al show-ului, vor fi descoperite.
Deocamdată, suntem foarte încântaţi că cei de la HBO, se îndreaptă spre domeniul science-fiction.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.