THE MARTIAN: Noul Trailer Extins, Dezvăluie Viaţa Izolată Pe Marte A Lui MATT DAMON

THE MARTIAN: Noul Trailer Extins, Dezvăluie Viaţa Izolată Pe Marte A Lui MATT DAMON

The Martian, unul din cele mai anticipate filme ale anului, rămâne o piesă vizuală extrem de puternică, chiar dacă noul trailer extins, dezvăluie prea multe detalii despre producţia completă a regizorului Ridley Scott.

În timp ce toată lumea așteaptă să afle ce se va întâmpla cu filmele Prometheus 2 și Alien 5, vine vremea să ne delectăm cu o altă aventură spațială marca Ridley Scott, un film sci-fi ce știm cu siguranță că va ajunge în cinematografe, în viitorul apropiat. The Martian, îl are în centrul intrigii pe Matt Damon, în rolul astronautului Mark Watney, care e presupus mort și e lăsat în urmă după o furtună de nisip spectaculoasă pe planeta Marte. Dar, el e de fapt în viață, iar acum tot ce trebuie să facă este să aștepte echipa de salvare. Problema este că salvarea sa, este la 140 de milioane de ani lumină, ceea ce înseamnă patru ani distanță, în timp ce el are resurse necesare pentru a supraviețui pe Marte, doar pentru câteva săptămâni. În timp ce cei de la 20th Century Fox, au lansat un prim trailer foarte solid în luna iunie, acest al doilea trailer extins, ne oferă o privire de ansamblu mult mai clară a tonului filmului, sprijinind mai bine umorul și dialogurile. În acest moment, singurul lucru care ne îngrijorează, este încă faptul că campania de marketing a filmului The Martian, ar putea dezvălui prea multe informații.Astronautul Mark Watney, este izolat pe Marte
Centrul de comandă NASA pentru misiunea Ares
Staţia orbitală Hermes
Singur pe o planetă ostilă

Filmul sci-fi, ce este bazat în mare parte pe romanul scris de Andy Weir în 2012, are un scenariu conceput inițial de Drew Goddard și îl prezintă pe actorul Matt Damon în rolul astronautului Mark Watney, ce face parte din echipajul unei misiuni spaţiale cu echipaj uman ce se îndreaptă spre Marte. Astronautul Mark Watney (Matt Damon), este presupus mort după ce o furtună aprigă i-a forţat pe colegii săi să părăsească planeta. Dar ceea ce nu ştiu ei, este că Watney a supraviețuit. El rămâne singur pe o planetă ostilă şi cu doar câteva resurse la dispoziţie și o cantitate finită de de oxigen, el trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea sa și spiritul său ştiinţific pentru a găsi o modalitate de a trimite un semnal pe Pământ. Şi chiar dacă al doilea treiler arată fantastic de bine, un lucru rămâne cert: cinematografia lui Ridley Scott, face din The Martian, încă o piesă vizuală extrem de puternică, un film ce ne determină să fim dornici să vedem producţia completă, indiferent dacă va fi un succes răsunător, sau nu.

Poster The Martian

The Martian, are o distribuție al naibii de solidă, ce mai include actori ca Michael Pena, Jessica Chastain, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Kate Mara, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, și Donald Glover.
Filmul ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 25 Noiembrie.Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.