HANSEL AND GRETEL: WITCH HUNTERS Va Avea O Continuare Şi Un Regizor Nou

HANSEL AND GRETEL: WITCH HUNTERS Va Avea O Continuare Şi Un Regizor Nou

O avertizare pentru toate vrăjitoarele: încă nu sunteţi în siguranță, fiindcă Hansel şi Gretel, revin la vânătoarea de vrăjitoare, sub tutela unui nou regizor.

Se vorbea despre o continuare pentru Hansel and Gretel: Witch Hunter, încă din ianuarie 2013, încă dinainte ca filmul să ajungă în cinematografe, dar după mai mult de doi ani, a fost relativ prea puţin interes pentru a pune în mișcare un sequel. Asta până acum. Hansel și Gretel 2, este încă în planurile celor de la Paramount, în ciuda faptului că primul film, nu a fost un mare hit, dar s-a descurcat suficient de bine la boxoffice-ul mondial, pentru a compensa performanța internă din SUA, relativ destul de fragilă. Şi după cum arată lucrurile, vom vedea cu siguranţă o continuare pentru Hansel and Gretel: Witch Hunters, asta pentru că cei de la Paramount, tocmai l-au angajat pe regizorul de reclame Bruno Aveillan, la cârma viitorului sequel.

Gemma Arterton în Hansel And Gretel: Witch Hunters
Jeremy Renner și Gemma Arterton, în rolurile celor doi fraţi războinicii din Hansel And Gretel: Witch Hunters
Jeremy Renner în Hansel And Gretel: Witch Hunters

Aveillan, este un artist, un fotograf și un regizor comercial cu experientă de aproape două decenii, ce are la activ succese comerciale pentru clienţi cum ar fi Chanel, Audi, Nike, Lexus, Samsung, Nintendo, Coca Cola, BMW, şi multe altele. Hansel și Gretel 2, a fost inițial programat să fie regizat de Tommy Wirkola, regizorul care a condus şi primul film. Dar, anul trecut, el a citat o problemă personală şi a declarat că nu îl mai încântă ideea de a mai face continuări şi că acesta este motivul pentru care renunţă la proiect. În filmul original, a jucat Jeremy Renner și Gemma Arterton, în rolurile celor doi fraţi războinicii ce luptă împotriva forțelor supranaturale. Iar dacă Jeremy Renner a declarat că ar fi deschis să revină în această continuare, dacă este contactat, deocamdată, nu se ştie nimic concret despre întoarcerea fermecătoarei Gemma Arterton.

Hansel și Gretel 2

Încă nu există nici o confirmare despre ce actori va conţine distribuţia, sau dacă filmul are o dată de lansare stabilită, dar, în timp ce regizorul Tommy Wirkola, a terminat de scris un scenariu pentru această continuare, nu știm dacă ideile sale sunt ceea ce noul regizor Bruno Aveillan, ar vrea să filmeze, sau dacă scenariul scris de fostul regizor, va suporta o re-scriere. Totuşi, dacă scenariul filmului va fi rescris, Hansel și Gretel 2, ar putea fi încă departe de o lansare în cinematografe.
Mai jos, aveţi şi câteva clipuri comerciale cu munca regizorului Bruno Aveillan.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.