HITMAN: AGENT 47 Noul Trailer Etalează Un Grad Sporit De Acţiune Şi Violență

Cei de la 20th Century Fox, au lansat trailerul final pentru versiunea cinematografică de lung metraj a adaptării jocului video Hitman: Agent 47.

Trailerul final pentru filmul Hitman: Agent 47, activează un grad sporit de acţiune şi violență

Regizat de Aleksander Bach și scris de Skip Woods şi Michael Finch, filmul îl are în rolul principal pe actorul Rupert Friend, mai bine cunoscut din serialul Homeland, în rolul asasinului de elită conceput cu ajutorul ingineriei genetice ce devine o mașină de ucis. El este pus pe fugă şi vânat de o mega corporaţie care vrea să afle secretul din codul genetic al Agentului 47, pentru scopul de a crea o armată de asasini de elită. Agentul 47, are parte şi de companie: un agent de sex feminin, conștienta că mai devreme sau mai târziu, şi ea va avea aceeaşi soartă. Acest nou trailer, cu siguranță ridică nivelul de acțiune și violență și este clar că e pe tabloul principal al filmului, vor fi în prim plan, execuţia acestora, cât şi eficienţa efectelor speciale. Totodată, este interesant să vedem în detaliu latură cu care este expus personajul negativ interpretat de Zachary Quinto, care are unele secrete în mânecă. Filmele ce au adaptat cinematografic jocuri video, au fost până în prezent, rateuri, dar poate că fanii vor putea găsi ceva util în această adaptare care este mai degrabă un film de acțiune.

Hitman: Agent 47 Poster

Hitman: Agent 47, este produs de Chuck Gordon, Adrian Askarieh și Alex Young, ajunge în cinematografele româneşti pe 28 August și mai are în distribuţie actori ca Hannah Ware, Ciarán Hinds, și Thomas Kretschmann.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.