Trailer Complet THE LAST WITCH HUNTER: Nemuritorul VIN DIESEL Nu Se Teme De Nimic

Vin Diesel, ascunde o mitologie intrigantă şi un trecut misterios atunci când vine vorba de vânătoarea vrăjitoarelor şi nu se teme de nimic în noul trailer extins al filmului The Last Witch Hunter.

Vin Diesel nu se teme de nimic în noul trailer complet pentru filmul The Last Witch Hunter

Primul trailer pentru filmul regizat de Breck Eisner, The Last Witch Hunter, ne-a oferit primele cadre cu personajul Kaulder (Vin Diesel), un nemuritor ce devine ultimul vânător de vrăjitoare din lume, iar cei de la Lionsgate, s-au gândit să ne surprindă cu un nou trailer complet al filmului în care Vin Diesel, pare că are o problemă antică cu … vrăjitoarele. Noul preview extins, pătrunde mult mai adânc în trecutul personajului principal și prezintă vag, răul cu care el se confruntă în prezent. Kaulder fost o dată un membru al unei armate de vânători de vrăjitoare, dar înainte de a putea să o ucidă pe Regina Vrăjitoarelor, ea la blestemat cu nemurire. În prezent, el este singurul vânător de vrăjitoare din lume. Nemuritor și cam nefericit, Kaulder (Vin Diesel) , este prins într-o bătălie de secole împotriva reginei vrăjitoarelor (Julie Engelbrecht), cea care vrea să declanşeze un dezastru asupra umanităţi. Din fericire, el nu poate duce acest război de unul singur şi are nevoie de ceva ajutoare. Aşa că colaborează cu dușmanul său natural, o vrăjitoare de sex feminin pe nume Chloe (Rose Leslie).

Vin Diesel, ascunde o mitologie şi un trecut misterios în The Last Witch Hunter
Vin Diesel colaborează cu dușmanul său natural, o vrăjitoare de sex feminin.
Kauder (Vin Diesel) este singurul vânător de vrăjitoare din lume.
Kaulder şi ordinul antic al crucii

Ştim că toată lumea îl place pe Vin Diesel şi mai ştim că orice film ar face actorul, fie el ş indie, ar avea hoarde de fani care l-ar urmării pe actor în orice postură ar fi acesta. Nu e de mirare, Vin Diesel are acea carismă ce îl face să interpreteze personaje ce inspiră tărie de caracter şi încredere. Tocmai pe acest lucru se bazează şi producţia The Last Witch Hunter. Iar noul promo pare să profite din plin de acest fapt, mai ales că alături de Vin Diesel, apare şi micuţul nostru hobbit, Elijah Wood. Plus, mitologia prezentă în film, este destul de interesantă, mai ales relația dintre Kaulder şi ordinul antic prezent în intrigă. Este cu siguranță o oportunitate de a dezvolta o poveste cu adânci rădăcini în trecutul misterios al personajului și destul de probabil, pentru a justifica o continuare.

Poster The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter, ajunge în cinematografe pe 23 Octombrie și mai are în distribuţie actori că Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Ólafur Darri Olafsson și Julie Engelbrecht.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.