TRANSPORTER REFUELED: Noile Clipuri Îţi Arată De Ce ED SKREIN Îl Înlocuieşte Pe JASON STATHAM

Şapte clipuri noi din producţia de acţiune The Transporter Refueled, încearcă să ne convingă că actorul Ed Skrein, este mai potrivit în rolul tranportatorului Frank Martin.

Vezi şapte clipuri noi din producţia de acţiune The Transporter Refueled

Deoarece data de lansare a filmului se apropie rapid, cei de la EuropaCorp, au scos la iveală un lot întreg de clipuri din filmul în care joacă Ed Skrein (Game Of Thrones, Deadpool), îl interpretează pe fostul ofiţer din trupele speciale devenit mercenar, Frank Martin, personaj ce se află în pericol mai tot timpul, datorită slujbei sale de transportator ce livrează pachete speciale pentru diferiţi clienţi, fără prea multe întrebări. Lucrurile se complică atunci când tatăl său, interpretat de Ray Stevenson, îi face o vizită și Frank, îşi încrucişează traseul cu o femeie fatală (Loan Chabanol) și ajutoarele ei. Şi dacă ai văzut deja trailerul anterior al filmului, ştii deja că băieţii răi sunt nişte mafioţi ruşi, supăraţi foc atunci când abilitățile de a conduce o maşină a lui Martin, ajută nişte femei frumoase şi misterioase, să fure o grămadă de banii.

Ray Stevenson şi Ed Skrein în The Transporter Refueled
Frank Martin ştie să conducă şi jetski-uri nu doar maşini în The Transporter Refueled.
Ed Skrein şi Loan Chabanol în The Transporter Refueled.
Loan Chabanol în The Transporter Refueled.

Lucrurile devin mai personale în Transporter Refueled, atunci când tatăl transportatorului este răpit. Oricum, noul efort de revitalizare a francizei Transporter, arată deocamdată, destul de bine, dar nu strălucit. Nu că franciza inițială ar fi fost cine ştie ce capodoperă vizuală sau cinematografică ce a schimbat cursul filmelor de acțiune. Dar măcar Jason Statham, era parcă puţin mai potrivit în rolul principal. Rămâne de văzut dacă Ed Skrein, care nu arată rău în secvenţele de acţiune ale filmului, va avea carisma necesară pentru a cuceri publicul. Deocamdată, vă puteţi convinge dacă actorul are  farmecul şi fizicul necesar pentru a relansa acesta franciză populară, din cele şapte clipuri de mai jos, ce au fost compilate de cei de la Collider

Poster The Transporter Refueled

Transporter Refueled, este regizat de Camille Delamarre (Brick Mansions), produs de legendarul Luc Besson (The Fifth Element), și mai are în distribuţie actori ca Gabriella Wright, Radivoje Bukvic, Anatole Taubman, și Tatiana Pajkovic.
Filmul va ajunge în cinematografele româneşti pe 4 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.