E OFICIAL: BAD BOYS 3 și BAD BOYS 4 Ajung În Cinematografe Prin 2017 și 2019

Cei de la Sony, au anunțat oficial că vor lansa filmul Bad Boys 3 în februarie 2017 și Bad Boys 4 în iulie 2019.

Martin Lawrence şi Will Smith sunt aşteptaţi în Bad Boys 3 şi Bad Boys 4

Dacă aşteptai cu nerăbdare o confirmare oficială despre continuarea succesului Bad Boys, iată că de data aceasta ea a venit. Şi nu e vorba doar de un singur film, ci de două. În acest moment, nu există prea multe detalii despre cele două filme în sine, dar, în viitorul lor program, cei de la Sony, au stabilit datele de lansare pentru o grămadă de filme viitoare, printre care şi cele două continuări Bad Boys: Bad Boys 3, este programat să ajungă în cinematografe pe 17 Februarie 2017, în timp ce Bad Boy 4 va ajunge în cinematografe doi ani mai târziu: pe 03 Iulie 2019. De fapt, nu ar trebui să mai mire pe nimeni aceste două filme surpriză, mai ales că Martin Lawrence, practic a confirmat apariţia celui de al treilea film, încă de anul trecut, după ce a apărut în emisiunea Conan, pentru a promova noul său serial de televiziune, unde a confirmat faptul că mult aşteptatul film Bad Boys 3, are deja un scenariu la care se lucrează intens. De fapt, Martin Lawrence, chiar i-a cerut în mod public lui Will Smith să revină la rolul ce i-a propulsat cariera.

Martin Lawrence şi Will Smith în Bad Boys
Martin Lawrence şi Will Smith în Bad Boys 2

Luna trecută, zvonuri spuneau că scriitorul şi regizorul Joe Carnahan (Grey), a fost cooptat de cei de la Sony, în timp ce Will Smith și Martin Lawrence au primit deja oferte pentru a se întoarce. Carnahan a purtat discuții intense cu cei de la Sony, pentru a re-scrie scenariul conceput de David Guggenheim (Safe House) și eventual, pentru a regiza Bad Boys 3. Romancierul Peter Craig, a lucrat anterior la scenariul celui de al treilea film. La acea vreme, Michael Bay, nu era implicat în proiect, în ciuda faptului că el a regizat primele două filme. Producătorul Jerry Bruckheimer, a declarat în aprilie 2014 că Bad Boys 3, a fost o victimă de sincronizare a programelor de lucru: „E atât de amuzant totul, dar vom ajunge până la urmă să facem aceste continuări. E doar o chestie de a sincroniza programele tuturor. Deocamdată, lucrăm la un scenariu.”
Will Smith a declarat în trecut că a avut o idee pentru Bad Boys 3, dar a adăugat că motivul pentru care filmul nu a fost făcut este pentru că regizorul Michael Bay „este prea scump acum.” Totuşi, se pare că continuările Bad Boys, se vor întâmpla exact aşa cum erau prevăzute: cu Michael Bay în scaun regizorului.

Şi orice aţi spune despre Michael Bay, secvența de acţiune cu urmărirea de mașini din Bad Boys 2, este foarte subapreciată, și este probabil, una dintre cele mai bune secvențe de acțiune cu urmăriri de mașini din ultimul deceniu.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.