KEANU REEVES Va Începe Filmările Pentru JOHN WICK 2 În Această Toamnă

După succesul producţiei de acţiune John Wick, actorul Keanu Reeves se pregăteşte să înceapă filmările pentru continuarea anunţată intr-un comunicat de presă, alături de regizorul Ciad Stahelski.

Keanu Reeves se pregăteşte să înceapă filmările pentru continuarea John Wick 2

Keanu Reeves, revine din nou, sau cel puțin va fi din nou pe platourile de filmare în această toamnă, atunci când filmările pentru continuarea John Wick 2, vor începe. Sequel de acțiune al filmului indie care a atins rapid statutul de film-cult, a primit undă verde și va dispune de întoarcerea actorului Keanu Reeves în rolul principal. Thunder Road Pictures a confirmat că Reeves și compania vor începe filmările principale în această toamnă, cu regizorii David Leitch și Ciad Stahelski, precum și scenaristul Derek Kolstad. Vestea a venit într-un comunicat de presă prin care se anunță şi alte date de lansare pentru viitoare filme ale companiei, inclusiv filmul regizorului Scott Waugh, Outlaw şi viitoarea epopee antică a regizorului Alex Proyas, Gods Of Egypt.

Keanu Reeves şi animalul său preferat în filmul John Wick
Super-acțiune cu Keanu Reeves în filmul John Wick

Filmul John Wick, a fost un succes mediu, dar, a fost un film inovator cu cadre de acțiune fantastice, care a realizat la nivel mondial (cumulat cu vânzările DVD şi Blu-Ray), aproximativ 115 milioane dolari, având ca bază de start, un buget simplu de 20 de milioane. Un profit destul de bun, am spune noi. Evident, toate astea se datorează revenirii lui Reeves, la filmele de acţiune, alături de un veteran al cascadoriilor fantastice, regizorul Ciad Stahelski, ce a făcut din John Wick, o bucată de acţiune incredibilă, dar mai presus de toate, a avut un nivel de echilibru corect între fazele absurde de acțiune şi umorul sec din film.

Poster John Wick

Iar dacă încă nu ştiţi, Keanu Reeves joacă rolul unui fost asasin retras, care revine în mijlocul lumii interlope, pentru se răzbuna pe nişte gangsterii care i-au luat totul. Întregul film este un rezultat al unei decizii proaste luate de fiul unui gangster și de fiecare dată când Keanu Reeves ucide pe cineva, pare a fi o acţiune foarte justificată. Nu te juca cu animalul de companie al cuiva, mai ales atunci când a fost ultimul lucru pe care o soţie ce tocmai a murit, i l-a făcut cadou soţului.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.