TOM CRUISE Şi Regizorul Doug Liman Fac Din Nou Echipă Pentru Filmul Sci-Fi LUNA PARK

Regizorul Doug Liman şi starul Tom Cruise, lucrează deja la următorul proiect sci-fi pe care îl vor realiza împreună: Luna Park.

Actorul Tom Cruise şi regizorul Doug Liman vor realiza un nou film sci-fi intitulat Luna Park

Starul Tom Cruise și regizorul Doug Liman, nu au mai lucrat împreună înainte de succesul anului 2014 Edge Of Tomorrow, dar, din câte se pare, acum că am început cu bine colaborarea, ei nu pot fi opriţi. Cei doi, s-au reunit rapid pentru aduce pe marele ecran drama despre cartelurile de droguri intitulată Mena şi din câte se pare, vor face echipă din nou pentru un film sci-fi intitulat Luna Park. Regizorul Doug Liman, lucrează la acest proiect sci-fi de multă vreme. El, a fost aproape să îl realizeze şi în 2011, atunci când cei de la Paramount i-au dat undă verde. Dar, co-finanțatorul proiectului sci-fi, Skydance, a fost nemulţumit de bugetul mare al filmului, ce a ajuns la peste 100 de milioane de dolari. Este încă neclar dacă cei de la Paramount și Skydance, vor reveni asupra deciziei, acum că proiectul este gata să fie realizat. Dar, având în vedere relaţiile foarte puternice pe care Tom Cruise le are cu ambele companii, există o şansă sporită ca lucrurile să se mişte rapid.

Regizorul Doug Liman şi Tom Cruise
Regizorul Doug Liman şi Tom Cruise în timpul filmărilor pentru Edge Of Tomorrow
Tom Cruise

Nici nu se pune problema, Tom Cruise, îl va ajuta pe cât posibil pe regizorul Doug Liman, dar suntem siguri că actorul se va implica şi în dezvoltarea detaliată a filmului sci-fi Luna Park. Ca să nu mai pomenim că doar implicarea actorului în acest proiect, ar trebui să dea un impuls imens proiectului. Andrew Garfield și Chris Evans au fost printre actorii care cochetau cu rolul principal al filmului în versiunea sa anterioară din 2011. Deşi nu ştim foarte multe detalii despre intriga completă a filmului, am aflat că povestea din Luna Park, se învârte în jurul unui grup de renegați ce vor călătorii spre Lună, cu scopul de a fura o sursă de energie masivă. Tom Cruise, tocmai a terminat victorios turul de forţă din Mission: Impossible – Rogue Nation, o altă victorie mare pentru franciză, cu peste 500 de milioane de dolari încasări la nivel mondial. El a încheiat de curând de filmat alături de Doug Liman, filmul Mena, care ajunge în cinematografe pe șase Ianuarie 2017, film ce îl are pe Cruise în rolul unui pilot ce devine contrabandist de droguri și mai apoi informator pentru DEA, în anii 1980. Tom Cruise e pe cale să înceapă filmările pentru Jack Reacher 2 și a declarat că intenționează să înceapă filmările pentru Mission: Impossible 6, chiar vara viitoare.

Tom Cruise

Starul a vorbit de curând şi despre posibilitatea unei continuări pentru succesul de anul trecut Edge Of Tomorrow, deşi această continuare, este doar teoretică în acest moment.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.