Află De Ce Vrea Titanul THANOS Pietrele Infinitului Din Noul Clip MARVEL

Află De Ce Vrea Titanul THANOS Pietrele Infinitului Din Noul Super-Clip MARVEL

Vezi un extra-clip fabulos, ce ne explică vizual, legatura din Avengers: Infinity War, cu istoria fantastică a celor Şase Pietre ale Infinitului, numele lor şi mega-puterile ce stau ascunse în fiecare din ele.

Pe 2 octombrie, cei de la Marvel Studios, vor lansa filmul Avengers: Age Of Ultron pe Blu-ray și DVD, iar odată cu această lansare, vin şi o mulțime de noi clipuri speciale ce ne vor dezvălui multe din secretele realizării acestui blockbuster. Probabil cel mai interesant featurette, a ajuns online şi se numeşte „Infinity Six”. Noul super-clip, oferă fanilor o mică istorie a Pietrelor Infinitului, în plus față de explicaţii detaliate cu aplicarea fiecăruia în universul cinematografic Marvel. Pe lângă filmele Marvel ce le-am văzut până acum, cu legături directe în universul Avengers, viitoare producţii precum Căpitanul America: Războiul Civil, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Black Panther sau Captain Marvel, vor completă cu siguranţă mitologia Universului Cinematografic Marvel, ce are în centrul atenţiei ameninţarea reprezentată de titanul Thanos. Dezamăgit de eşecurile aghiotanţilor săi de a-i procura cele Şase Pietre ale Infinitului, Thanos, are mai multe filme la dispoziţie pentru a le obţine. Iar dacă aceste pietre vor ajunge să fie încrustate în Mănuşa Infinitului, îi vor acorda omnipotenţă, transformându-l într-o ameninţare cumplită pentru întregul univers.The Avengers şi titanul ThanosLogo Avengers: Infinity War - Part I și Avengers: Infinity War - Part II

Videoclipul Marvel, mai conţine şi câteva referiri rapide la ultima producţie Age Of Ultron, dar, în principiu, încearcă să le explice celor ce nu au avut timp să afle despre ce e vorba în mitologia benzilor desenate Infinity Stones, despre intriga ce se va desfășura în faza a treia a universului cinematografic Marvel. Intriga din povestea Infinity Stones, face parte din una dintre cele mai iconice poveşti din paginile unei benzi desenate Marvel și tocmai de aceea, ştim sigur că uni fani mai hardcore, au trepidat de fericire atunci când scena de final din The Avengers, l-a dezvăluit pe titanul Thanos. De fapt, în momentul în care saga Avengers: Infinity War, va ajunge în cinematografe, se vor fi scurs exact ŞASE ani (coincidenţă?!) de la prima scenă ce ne-a tachinat cu imaginea lui Thanos.

Poster The Avengers: Infinity War Part I şi Part II

Spectacolul cinematografic pe care studiourile Marvel îl pregăteşte cu filmul The Avengers: Infinity War, regizat de Anthony și Joe Russo și scris de Christopher Markus și Stephen McFeely, ajunge în cinematografe, în două părți:

Avengers: Infinity War – Part I, prin 4 Mai 2018 și Avengers: Infinity War – Part II pe 3 Mai 2019.3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.