BENICIO DEL TORO Confirmă Că A Primit Rolul Personajului Negativ Din STAR WARS: EPISODE VIII

Actorul Benicio Del Toro, confirmă că a primit rolul unui personaj negativ din Star Wars Episode VIII şi dezvăluie când încep filmările pentru filmul regizat de Rian Johnson.

Actorul Benicio Del Toro, confirmă că a primit rolul unui personaj negativ din Star Wars Episode VIII

Nu cu mult timp în urmă, într-o galaxie foarte apropiată, zvonistica de internet, spunea că actorul Benicio del Toro, ar fi în tratative cu cei de la Disney, pentru un rol în următorul capitol al noii trilogii Star Wars. În plus, faţă de asta, rapoarte detaliate venit de la surse apropiate actorului, au indicat că el va avea un rol de personaj negativ, deși Disney și Lucasfilm, nu au confirmat nimic oficial. Cu toate acestea, del Toro, pare să aibă permisiunea de a vorbi despre film, pentru că acesta a confirmat majoritatea zvonurilor, în timp ce s dezvăluit când vor începe filmările pentru Star Wars Episode VIII. Vorbind cu cei de la site-ul spaniol, Rac1.org, Benicio del Toro, a fost întrebat ce urmează în programul său de lucru, iar actorul a declarat:
-„Star Wars se apropie, vom vedea cum se dovedește a fi. Cred că începem să filmăm în lună martie.” Reporterul a insistat, şi l-a întrebat dacă ştie cumva care va fii rolul său în Star Wars Episode VIII:
-„Ehhh, chestia e că ei nu mă lăsa să vorbesc prea mult despre asta. Sunt un fel de personaj negativ. Dar vom vedea.”

Benicio del ToroBenicio del Toro

Totuşi, cei de la StarWars7News, constată că declaraţiile lui del Toro, indică o anumită incertitudine în ceea ce priveşte rolul său ca personaj negativ. Fraza pe care el o foloseşte în interviul este „es como el Villano”, o frază ce s-ar traduce „el este un fel de personaj negativ.” Deci, ce ar putea înseamna asta? Ei bine, însemna că del Toro va juca rolul unui tip rău, dar poate nu antagonistul principal al filmului. Sau poate că va juca rolul unui personaj din umbră, un personaj ce doar le creează probleme eroilor din rolul principal. Poate un vânător de recompense. Oricum, gândul de Benicio del Toro, va juca rolul unui personaj negativ într-un film Star Wars, este un fapt mai mult decât interesant. El aduce un fel de solemnitate şi celor mai mici roluri, cum ar fi rolul său din Gardienii Galaxiei, mici trucuri ce fac ca personajele sale să fie unice şi autentice. Iar dacă producţia pentru Star Wars Episode VIII, chiar începe în luna martie, rămâne să aflăm cât de curând, şi ce nume va mai conţine distribuţia şi probabil, mai multe detalii cu privire la intriga filmului. Deocamdată, trei super-actriţe se luptă pentru rolul principal din Star Wars Episode VIII, fiind vorba despre Tatiana Maslany, cunoscută din serialul Orphan Black, Gina Rodriguez din serialul Jane The Virgin şi Olivia Cooke din Bates Motel.

Benicio del Toro în Guardians Of The Galaxy

O singură întrebare ne vine în minte acum, oare regizorul Rian Johnson, va păstra aceeaşi demenţă a secretomaniei de care suferă regizorul lui The Force Awakens, J.J. Abrams, sau va fii puţin mai permisiv?! Vom afla în curând. Kathleen Kennedy, va produce Star Wars: Episodul VIII, alături de Ram Bergman. Filmul este programat pentru lansare pe data de 26 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.