În Prima Imagine Din BOURNE 5, Actorul MATT DAMON Este Pregătit De Luptă

Jason Bourne revine, iar actorul Matt Damon, este pregătit fizic de luptă, în prima imagine de pe platourile de filmare pentru filmul Bourne 5.

Bourne 5: Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Matt Damon și  Vincet Cassel

Această primă imagine de pe platourile de filmare pentru producţia Bourne 5, încă intitulată, a regizorului Paul Greengrass, confirmă un singur lucru: Matt Damon, este gata de luptă.
În prezent, se cunosc prea puţine detalii despre Bourne 5, iar intriga este la fel de confidențială ca şi secretele din lumea spionilor pe care franciza o tratează.
Ceea ce știm, este că Matt Damon va reveni în rolul popularului personaj Jason Bourne și va avea câte ceva de împărţit cu un antagonist fioros ce va fi jucat de Vincent Cassel, într-un film de acţiune ce va explora din nou, lumea spionajului şi a politici.
Trilogia Bourne, în special Bourne Supremacy și Ultimatum, au fost filme teribil de bune, şi asta nu numai pentru că acestea au avut intrigi puternic ancorate în genul de spionaj, dar și pentru că acestea au fost o critică atentă adusă administrației Bush.Cu toate acestea, lumea s-a schimbat dramatic de atunci, şi se pare că noua franciză Bourne, se va adapta în consecință.
Din câte se pare, Matt Damon și regizorul Greengrass, au fost întotdeauna interesaţi de ramificaţiile reale pe care le are franciza, spre deosebire de franciza Bond, care este bazată mai mult pe emoții „old-school” și mai puțin preocupată de contextul geopolitic actual.

Această nouă imagine dezvăluită prin amabilitatea producătorului Frank Marshall, ne arată că, Jason Bourne, tocmai a supraviețuit unei lupte corp la corp, o luptă ce a necesitat ca Matt Damon, să-și lege mâinile în stil Muay-Thay. Poate că această luptă, este una simbolică, o metaforă pentru tipul mic ce luptă împotriva unui adversar gigant, cum ar fi guvernul.
Filmul este oficial în producție, şi deocamdată, nu se ştie când se vor termina filmările.
Oricum, Bourne 5, mai are în distribuţie actori ca Alicia Vikander, Julia Stiles și Tommy Lee Jones.
Dacă totul decurge conform planului, este de aşteptat ca Bourne 5, să ajungă în cinematografe pe 29 Iulie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.