Primul Trailer THE JUNGLE BOOK Are O Distribuţie De Milioane Şi Arată Fantastic

Primul Trailer THE JUNGLE BOOK Are O Distribuţie De Milioane Şi Arată Fantastic

Primul trailer pentru filmul live-action al adaptării The Jungle Book, arată excelent şi introduce mult spectacol, mister, aventură și pericol, dar şi un dram de umor și nostalgie.

După ce a lăsat publicul cu gura căscată la convenţia Disney D23 cu primele imagini dezvăluite, producţia celor de la Disney, Cartea Junglei (versiunea 2016), este gata să se dezlănţuie asupra publicul general, cu primul trailer oficial. Regizorul Jon Favreau (Iron Man), conduce actualizarea poveştii live-action a animaţiei clasice din 1967, bazată pe cartea scrisă de Rudyard Kipling. Bobocul Neel Sethi, conduce distribuţia noului film, în rolul Mowgli, un orfan crescut printre lupi în junglă. El are alături o distribuţie de voci stelară, inclusiv Idris Elba în rolul tigrului Shere Khan, Bill Murray în rolul ursului Baloo, Ben Kingsley în rolul panterei Bagheera, Scarlett Johansson în rolul înşelătorului şarpe piton Kaa, Christopher Walken în rolul urangutanului King Louie și Lupita Nyong’o în rolul lupului Raksha.

Mowgli şi Bagheera în Cartea Junglei 2016
Bagheera în Cartea Junglei 2016
Mowgli şi ursul Baloo în filmul Cartea Junglei 2016
Mowgli şi ursul Baloo în filmul Cartea Junglei 2016
Mowgli faţă în faţă cu şarpele Kaa în filmul Cartea Junglei 2016

Evident, acest prim trailer, este o primă felie de marketing, foarte reuşită, cu cadre realizate cu ajutorul efectelor speciale, imagini uimitoare dintr-un film ce se anunţă a fi foarte interesant din punct de vedere vizual. Jon Favreau, a prezentat câteva clipuri la convenţia D23 luna trecută, subliniind că el utilizează o nouă tehnologie pentru a realiza imersiunea completă în peisajele filmului și foarte mult fotorealism. Într-adevăr, tânărul actor Neel Sethi, cel care îl interpretează pe Mowgli, este singurul element live-action în cea mai mare parte a filmului, fiindcă diverse animale și peisaje, sunt create digital. Dar, așa cum am văzut cu filme ca Dawn Of The Planet Of the Apes, sau Viața Lui Pi, efectele speciale pe calculator, au ajuns atât de avansate, încât se crează peisaje întregi și creaturile vii ce au atins un nivel foarte ridicat de fotorealism.

Poster oficial The Jungle Book

Adevărata stea a trailerului, este Scarlett Johansson şi vocea cu care dă viaţă personajului Kaa, o voce hipnotică, ce este exact cum te aşteptai să fie: mătăsoasă şi seducătoare. Vedem şi câteva cadre fugitive cu King Louie, fugind după Mowgli în ruinele templului său din junglă, o scurtă încăierare între Shere Khan și Bagheera, și mai multe scene cu Baloo, protejându-l pe Mowgli. Iar totul, arată fantastic de bine.
The Jungle Book, ajunge în cinematografe pe 15 Aprilie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.