Trailer THE 5TH WAVE: Viaţa Lui Chloë Grace Moretz Este Sfâșiată De Invadarea Forțelor Extraterestre

În trailerul pentru filmul The 5th Wave, Chloë Grace Moretz, face faţă celor patru valuri de atacuri extraterestre, ce lasă decimată cea mai mare parte a populaţiei de pe Pământ.

Chloë Grace Moretz, face faţă celor patru valuri de atacuri extraterestre în filmul sci-fi The 5th Wave

Şi fiindcă e vorba de o franciză sci-fi, dar mai ales fiindcă este vorba de Chloë Grace Moretz, noi credem că a venit vremea ca tânăra actriţă să îşi dezvăluie adevăratul talent actoricesc. Totuşi, nu suntem siguri că The 5th Wave, este filmul de care actriţa are nevoie. Ea joacă rolul tinerei Cassie, în filmul The 5th Wave, producţie ce se bazează pe romanul de succes scris de Rick Yancey, despre o lume sfâșiată de invadarea unor forțe extraterestre. Desigur, cartea după care este realizat filmul, este prima dintr-o trilogie. De la început, sperăm că următorul trailer pentru The 5th Wave, va face o treabă mai bună decât aceasta, pentru că din primele cadre, filmul arată ca un amestec tipic de filme pentru adolescenţi. Premisa unei invazii extraterestre, sună bine în teorie, dar parcă seamănă prea mult cu cea din The Host. Triunghiul amoros al filmului, ar trebui să pară destul de familiar pentru oricine a văzut Twilight sau Jocurile Foamei.

Chloë Grace Moretz în The 5th Wave
Chloë Grace Moretz în filmul sci-fi The 5th Wave
Chloë Grace Moretz în filmul sci-fi The 5th Wave

Chestii care par destul de dezamăgitoare la prima vedere, deoarece materialul sursă, este considerat foarte bun. Toată lumea laudă cartea, începand cu cei de la The New York Times, la The AV Club şi chiar Entertainment Weekly, s-au îngrămădit să laude povestea atunci când romanul a ajuns pentru prima dată pe rafturi. În mod evident, nu e ceva foarte special în această poveste, sau cel puţin nu pare a fi din acest trailer. În The 5th Wave, acţiunea este stabilită undeva în prezent, când patru valuri de atacuri extraterestre, din ce în ce mortale, au lăsat cea mai mare parte a Pământului, decimat. Într-un context amestecat cu teamă și neîncredere, Cassie, în vârstă de 16 de ani, este pusă pe fugă, încercând cu disperare să-şi salveze fratele mai mic. Atunci când omenirea se pregătește pentru ultimul val al invaziei, ce este inevitabil și letal, Cassie, întâlnește un tânăr ce ar putea deveni ultima speranţă a omenirii.

Poster The 5th Wave

Ron Livingston și Maggie Siff joacă rolul părinților lui Cassie, Alex Roe și Nick Robinson sunt cele două persoane implicate emoţional în triunghiul amoros al filmului. Liev Schreiber, Maika Monroe, și Maria Bello, mai fac parte din distribuţia producţiei sci-fi.
Al 5-lea Val, soseşte în cinematografe pe 15 Ianuarie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.