Vezi Interviul În Care WILL SMITH Confirmă Oficial Că Vom Vedea Filmul BAD BOYS 3 În Curând

Vezi Interviul În Care WILL SMITH Confirmă Oficial Că Vom Vedea Filmul BAD BOYS 3 În Curând

Într-un clip ce prezintă un interviu de la o emisiune unde a fost prezent pentru a discuta despre muzică, actorul Will Smith confirmă oficial că vom vedea filmul Bad Boys 3, în următoarele 16 luni.

Dacă producţia Bad Boys, a celor de la Sony, ar fi debutat astăzi, în epoca modernă a cinematografiei, probabil ar fi avut parte de o franciză mulţi-platformă, ce s-ar fi întins pe mai mulţi ani. Michael Bay a regizat filmul inițial de acţiune, cu un buget relativ destul de redus, avându-i pe Will Smith și Martin Lawrence în rolurile principale, pentru ca mai apoi, să realizeze o continuare în 2003, cu un buget mult mai mare. Evident că un deceniu mai târziu, studioul este în căutarea acelei scântei ce va reporni franciza şi pentru a grăbi lucrurile, ei au lansat deja în două date de lansare pentru a treia și a patra parte a francizei Bad Boys. Știrile despre aceste continuări, au fost relativ liniștite în ultima vreme, dar iată că Will Smith a făcut ceva valuri recent, confirmând că un nou film este gata să ajungă în cinematografe. Vorbind cu Zane Lowe, în studioul emisiunii Beats 1, Will, a confirmat, mai mult sau mai puțin, că Bad Boys 3, este pe drumul cel bun pentru data de lansare programată pe 17 februarie 2017:
-„Există o posibilitate foarte, foarte, foarte mare, că veţi putea vedea un film „Bad Boys” în următoarele 12-16 luni.”Will Smith și Martin Lawrence

Şi chiar aşa este, dacă e să ne luăm după data de lansare stabilită de studio, mai sunt exact 16 luni, așa că, dacă nimic altceva, abilitățile matematice al lui Will Smith, sunt foarte bune. Din păcate, nu deţinem prea multe detalii despre intriga filmului Bad Boy 3 în acest moment. Este încă neclar dacă Will Smith va juca și va produce filmul următor, sau dacă se va integra în franciză, doar în rolul de producător. În acest moment, nu suntem siguri cum am vrea să îl vedem pe actor implicat în realizarea lui Bad Boy 3, dar, mai degrabă vedem o situaţie în care filmul Bad Boys 3, va avea o contribuţie simbolică în franciză, o contribuţie ce va preda ştafeta unei noi generații de actori mai tineri, ce vor juca pe cont propriu în Bad Boys 4, continuare ce are deja şi ea stabilită o dată de lansare pentru 3 iulie 2019.

Will Smith și Martin Lawrence

Vizita lui Will Smith în studioul Beats 1, pentru a vorbi în general despre muzică şi planurile sale de viitor, se termină cu această secvenţă video scurtă despre Bad Boys 3, pe care o puteţi vedea mai jos.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.